Lieky na ukľudnenie

Príspevok v téme: Lieky na ukľudnenie
Mesačný princ

Pozná niekto z Vás nejaký liek čisto na ukľudnenie?

Všetko čo Vás napadne okrem Persenu, ten nezaberá.

Je Lexaurin vhodný, alebo je nejaké generikum, na prírodnej báze, alebo niečo iné???

pacient má problémy s tlakom a k lekárovi nepôjde - no je to s ním strašné...to je všetko čo viem

kapor60

No mne velmi zaberal guajacuran. Ono je výhoda v tom že je to chémia a teda je to silnejsie nez daky persen a je to nenavykove volne na predpis odporucam mne to pomohlo . Uvolnuje to svalstvo a tympadom aj zmiernuje uzkosti , posobi to relaxacne na cloveka. Lexaurin neodporucam lebo tam moze vzniknut zavislost jedine pri akutnych stavoch by som ho bral ten lexaurin .

Kycera

Nie som zástancom brania liekov, a tak Ti ponúknem niečo z iného súdka.
Sédatif PC, Magnézium, B6, Valeriána lekárska (tab.), L-theanín (vo vode rozpustná aminokyselina), L-Lysín (aminokyselina), Omega-3 mastné kyseliny,...
Okrem medovky sú špeciálne čaje na nervy, stres, valeriána, ľubovník, harmanček, levanduľa,...
Pozor, sú ľudia, na kt. lieky a suplementy reagujú opačne!
Pomôže aj obmedzenie kávy, slnko, vhodná strava, kúpeľ, relaxačná hudba, aromoterapia,...

Môžeš ponúknuť aj tento elixír, kt. má upokojujúce a relaxačné účinky, vhodný na nervy, stres, úzkosť.

Ingrediencie :
2 čajové lyžičky čerstvej citrónovej šťavy,
1 až 2 čajové lyžičky práškového zázvoru, ( vhodné je začať s 1 lyžičkou a ak zvládne silu elixíru, môže pridať druhú),
1 čajová lyžičku medu.

Všetko pridať do misky a dobre premiešať. Vyrobený elixír rozdeliť na 3 časti, uskladniť v chladničke a užívať 3x denne. Dá sa zakaždým pripraviť aj čerstvý, v tom prípade treba použiť tretinové množstvá.

Ešte porozmýšľam a ak mi príde niečo na um, napíšem. Aj šikovný lekárnik dokáže poradiť.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Mesačný princ

A ak sa to nedá zariadiť a niekomu napríklad ten človek ublíži?

Nie vždy je to také jednoduché....

Viem, čo tým chceš povedať, ja sa len pýtam, čo si o tom myslíte a či existuje okrem medovky niečo, čo by pomohlo. Zajtra možno napíšem viac

kiddo

No, ak k lekarovi nepojde, znamena to, ze sa mu daju lieky, ktore boli predpisane niekomu inemu a ty tu teraz zistujes, ktore by to mohli byt? Neodporucam. Ak pacient nejde k lekarovi a potrebuje vysetrenie, treba zariadit, aby lekar prisiel k pacientovi. Hlavne, ak sa jedna o seriozny zdravotny problem.