Svojpomoc Nitra

Príspevok v téme: Svojpomoc Nitra
hancenzo

Ahojte, uz 4 roky som v kolotoci anorexia, bulimia. Aktivne sa toho zbavit snazim uz vyse dvoch rokov, kazde rano od znovu... Avsak castokrat zlyhavam... Velmi sa mi pacia svojpomocne skupiny, ktore zahrnaju rozhovory ludi, ktori PPP tiez trpia a snazia sa prestat. Som vsak z Nitry a najblizsie take skupiny su v Bratislave. Je tu niekto tiez z Nr, kto by mal zaujem sa stretavat, skamaratit, zajst na zmrzku :), poprechadzat sa, zabehat si, korculovat... Proste sa podporovat v dobrom smere?
dakujem

Gima

Ahoj. mne na trávenie pomáhajú šumive tablety Acidofit, mám to z lekárne a ešte Psylium - indická vláknina. Na obale krabice je popisaný aj spôsob užívania.
Dôležité je tiež pravidelné stravovanie od 8 00 - 20 00 hodín. Večerné jedenie nie je vhodné. Dôležitý je aj pitný režim vo forme čaju, mineralnej vody s príchuťou, bylinkové čaje.Ranajky by mali byť sýte, teda mali by obsahovať žemlu celozrnného pečiva s treskou alebo inou pomazánkou a k tomu čaj, kakao alebo džús. Neskôr nasleduje desiata, ktorá by už nemala mať taký vysoký obsah živín ako raňajky. Desiata je len doplnkom živín medzi raňajkami a obedom, ktorý pozostáva z polievky a druhého chodu prípadne dezertu. Olovrant večšinou pozostáva z nejakej maškrty alebo zeleniny. No a večera by mala byť polosýta a výživná.
Dúfam, že som ti trošku pomohla.

Vajcova polevka

Ak by si mal vagínu tak by som sa aj prechádzal. Tak poriadne jec kup si gainer protein slaninu a jec ak máš nato. Ak nemáš tak jediné riesenie je ist robiť ako kuchár do toscany na dolnozoborskej.