Dobry den, prosim da sa nejako vyriesit problem, ze potrebujem uzivat na noc proti nespavosti neuroleptika, ale do hodiny mam tep 160? Je tu niekto komu bol predpisany liek od kardiologa, aby sa toto ustalo? jednoducho ze mal rovnaky problem
Prosim poradte mi - vysoky tep a neuroleptika - riesenie
Havino,
čo keby si skúsil aspoň jednu konzultáciu u tohto bývalého psychiatra, kt. sa venuje alternatívnej liečbe : www.joalis.eu?
Je mi jasné, že lieky potrebuješ, ale pokiaľ sa len bude dať (pri iných ochoreniach), snaž sa im vyhýbať a brať ich čo najmenej. Niektoré veci sa dajú riešiť aj "babskými receptmi".
Túto Ti, žiaľ, už viac poradiť neviem. Buď Ti liek vymenia alebo kardiológ nasadí ďalší.
Tak sa drž a nech Ti srdce pomalšie bije.
iste vies ze niektore veci si neovplyvnitelne :( mam poruchu a nejde to inak, o nic si nekoledujem. proste mam chorobu s ktorou neviem sam bojovat.
ano zial je to nevyhnutne, ide o endogennu depresiu ....
Potom musíš prejsť na iné psychofarmaká, ak ich NEVYHNUTNE potrebuješ!
Vieš o tom, že všetky lieky na spanie sú návykové?! Vyskúšal si všetky dostupné alternatívy, napr. toto : akozaspat.sk ?
Ak ich budeš brať i naďalej, riskuješ problémy so srdcom. Ak k tomu pridáš lieky na srdce, riskuješ problémy s ďalšími orgánmi. Budeš v jednom kolotoči, z kt. len tak ľahko nevystúpiš, ak vystúpiš vôbec.
vsetky lieky z tej rady mi to robia :(
Ten vysoký tep Ti spôsobuje tento liek! Máš naň "nežiadúci vedľajší účinok"!!! A to sa rieši tak, že pôjdeš k tomu lekárovi, kt. Ti ho predpísal, nahlásiš mu ho a on by Ti mal liek vymeniť.
Ide o najnizsiu davku Seroquelu tj 50 mg az 100 mg na nespavost
Myslim, ze by si si u vseobecneho lekara mohol/la vypytat vymenny listok k internistovi, s ktorym by si to mal/a prekonzultovat. Pocula som o znizovani tepovej frekvencie liekmi spojenej s uzkostou pricom pacient zaroven uzival antidepresiva. Ries to s lekarmi, neurobis chybu.
Napíš názov lieku.
a co ked ich clovek kvoli svojej chorobe surne potrebuje ... lebo inak sa neda, snad musi existovat nejaky liek ktory zrazi tep od kardiologa.