Prosim poradte mi - vysoky tep a neuroleptika - riesenie

Kycera

Havino,
čo keby si skúsil aspoň jednu konzultáciu u tohto bývalého psychiatra, kt. sa venuje alternatívnej liečbe : www.joalis.eu?
Je mi jasné, že lieky potrebuješ, ale pokiaľ sa len bude dať (pri iných ochoreniach), snaž sa im vyhýbať a brať ich čo najmenej. Niektoré veci sa dajú riešiť aj "babskými receptmi".
Túto Ti, žiaľ, už viac poradiť neviem. Buď Ti liek vymenia alebo kardiológ nasadí ďalší.
Tak sa drž a nech Ti srdce pomalšie bije.

havino

iste vies ze niektore veci si neovplyvnitelne :( mam poruchu a nejde to inak, o nic si nekoledujem. proste mam chorobu s ktorou neviem sam bojovat.

Kycera

Potom musíš prejsť na iné psychofarmaká, ak ich NEVYHNUTNE potrebuješ!
Vieš o tom, že všetky lieky na spanie sú návykové?! Vyskúšal si všetky dostupné alternatívy, napr. toto : akozaspat.sk ?
Ak ich budeš brať i naďalej, riskuješ problémy so srdcom. Ak k tomu pridáš lieky na srdce, riskuješ problémy s ďalšími orgánmi. Budeš v jednom kolotoči, z kt. len tak ľahko nevystúpiš, ak vystúpiš vôbec.

Kycera

Ten vysoký tep Ti spôsobuje tento liek! Máš naň "nežiadúci vedľajší účinok"!!! A to sa rieši tak, že pôjdeš k tomu lekárovi, kt. Ti ho predpísal, nahlásiš mu ho a on by Ti mal liek vymeniť.

kiddo

Myslim, ze by si si u vseobecneho lekara mohol/la vypytat vymenny listok k internistovi, s ktorym by si to mal/a prekonzultovat. Pocula som o znizovani tepovej frekvencie liekmi spojenej s uzkostou pricom pacient zaroven uzival antidepresiva. Ries to s lekarmi, neurobis chybu.

Havino

a co ked ich clovek kvoli svojej chorobe surne potrebuje ... lebo inak sa neda, snad musi existovat nejaky liek ktory zrazi tep od kardiologa.