mate niekto skusenosti s tymto antidepresivom?
antidepresivum Valdoxan - skusenosti
Ja som tiež brala Valdoxan, ale na depresiu to nepomohlo, zato som v noci vzdy dobre spala. Tiež som to brala s lexaurinom. Myslím, že to trasenie nie je z liekov. Ja sa trasiem z toho, že mám obavy a neviem sa uvoľniť. Teraz beriem cez deň lexaurín a na noc Xanax s postupným uvoľnovaním, aby som ráno nevstávala rozklepaná. V minulosti som ešte brala lexaurín s ataraxom, pomohlo mi to uvoľniť sa a bola to najlepšia kombinácia na spanie. Ja na AD neverím, vždy myslím na herca Janka Kronera, že ani jeho nevedia z toho dostať. Ja si myslím, že tie depresie vznikajú z toho, že je medzi nami ľudmi málo lásky a pochopenia.
davam si na noc lexaurin, stilnox a valdoxan druhu noc, spanok nic moc. som na dne. trasie ma. nechuti mi jest. prosim moji drahi predje mi tento stav. lebo ja som uz vyskusala vsetko, 16 rokov sa liecim a tentokrat to udrelo v strasnej sile.
a kolko trva kym valdoxan zaberie?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
ani nevies aku si mi dala nadej. z prepracovanosti som skoncila na vysokom tlaku a tepu. spanok mi chceli upravit malou davkou antipsychotik ale moje srdce a ich branie sa vylucuju po hodine tep 170. Nic ma nevedelo uspat okrem tyhto malych davok seroquelu a podobnych liekov. Lekari su uz bezradni a valdoxan je moja posledna nadej. Lebo ja uz si niekedy myslim, ze som sa tak vycerpala a dostala som take depky ze toto je moj koniec. Mam za sebou 3 mesacny pobyt na psychiatrii, kde ma predavkovali a sposobili mi extrapyramidovy syndrom este pri mojom vycerpani. Teraz to vzala do ruk moja psychiatricka a len krutila hlavou, pochopila som ... nebudu na seba kydat, ale bol to des ... som v domacom lieceni a povedala ze si musime poradit takto. ja som z poslednych sil na zahranicnych strankach nasla nieco o valdoxane a tak som jej to navrhla. a ona moj napad len potvrdila, ze toto musime skusit. dufam, ze je dobra sprava ze pri nicom sa nepodarilo zaspat aj ked mi dali lexaurin a stilnox, pri prvej davke valdoxanu som zaspala, aj ked prerusovane. tak snad je to dobry zaciatok a po pol roku sa z toho vyhrabem.
Brala som asi vsetky druhy AD, a na vlastnej skusenosti musim povedat ze Valdoxan mi najlepsie posobil na spanok, po pol hodine-hodine citim unavu a jak si lahnem do 2 min.som tuha uz.
Je to najnovsi liek a po case, jak zaberie urcite ani lexaurin ani stilnox nebudes potrebovat. Je treba k nemu pocas dna aj AD ( serotininove abo dopaminove)
Vstavanie je tazsie, zive sny niekedy take super ze uz len kvoli nim chcem este spat, no akonahle sa dokopem vstat z postele energia je vyraznejsia oproti ostatnym liekom na spanie. Valdoxan vplyva na pravidelne spankove fazy. Cez den unava by mala ustupit postupne. Pecen v poriadku pocelu dobu uzivania - a to som mala kombinaciu brintellix + valdoxan co obe velmi posobia na pecen a vysledky stale ok.
Smile_7789 cez den nie si unaveny?
takze Faith Healer ho pokladas za dobry liek?
Smile_7789 a sleduju ti pri nom hepatalne hodnoty (pecen)? alebo je to len strasiak ....
mne podavali na spanok male davky antipsychotik - tep vysiel aj na 180. cize antipsychotika su pre mna non sence momentalne.
valdoxan ako jediny liek nema pri sebe vedlajsi ucinok na srdce, tuto noc som spala ale plus stilnox a lexaurin 3 mg, tak snad casom uplne vyhodim
Takze Valdoxan sa Vam osvedcil? Teraz som ho mala prvu noc, predtym mirzaten a cista katastrofa ...
Ja mam k nemu este aj sertralin rano najnizsiu davku 50 mg ...