protonova liecba na rakovinu

Marko70

Dobry den.Nasiel som vas prispevok .Dokazeme vam pomoct bez chemoterapiii a ozarovani.Mame za sebou vela vynikajuch vysledkov .. hovorim o celkovom vylieceni sa..Ak mate zaujem tak ma spatne kontaktujte..Nejde o ziadne farmaceuticke lieky plne chemie ktore maju za ulohu predlzovat vasu liecbu a samozrejme nevyliecit vas. V kazdom pripade za info nic nedate ..

p.kolpor@gmail.com

zavislak

Blafoj: Poškodí sa aj miesto kadial prechádzajú protónové lúče. Ale je to lepšie ako iné medicínske metódy. Kostna dren ostane nepoškodená, miesta sa zahoja.

sehria

Udajne nie kazdemu proton zaberie a nie pre kazdeho je vraj vhodny. Ale rada pomozem onkologickym pacientom, ale aj inym, ktorych trapia rozne zdravotne problemy, pomocou najsofistikovanejsich vyzivovych doplnkov na svete. Svedcia o tom parametre ich obsahu a vela spokojných pacientov. V procese vyroby je zachovana bioaktivita spracovavaneho materialu. Zakladnou zlozkou produktov su peptidy, dolezite pre zdrave fungovanie buniek. Ich perfektna funkcnost zabezpecuje, aby mnozstvo resorbovanych peptidov do krvneho riecista alebo koze spolahlivo a rychlo rekonstruovalo poskodene bunky. Pre blizsie informacie ma pisomne kontaktujte.

Kycera

Viem o Protónovom centre v Prahe. Lieči nádory hlavy a krku, mozgové nádory, karcinóm pľúc, prostaty, slinivky brušnej. Známy je prípad chlapčeka z UK s nádorom hlavy, kt. lekári vo svojej krajine už odpísali a Česi ho vyliečili : tn.nova.cz.