Mám pocit že moji známi majú vlastné životy a ja do nich nepatrím. Keď niekomu napíšem, tak ho to otravuje a potom prestane odpisovať. Nemám okolo seba takmer žiadnych ľudí o ktorých by som mohla povedať, že toto sú tí moji s ktorými trávim čas. Veľmi ma to trápi ale mám pocit že všetkých len otravujem a nikto nemá záujem sa so mnou baviť, teda baviť možno aj áno keď je to nutné ale nič "hlbšie alebo častejšie". (Mám 25 rokov.)
Nemám život
ahoj :) podobný problem mám aj ja alebo ked už "ideme von" tak si pripadám ako 5.koleso u voza ..
Tam im nepíš a ignoruj ich aj ty, keď oni od teba budu niečo chcieť, jednoduché. A začni hľadať kamarátov niekde inde keďže u nich to zrejme nejde.
vitaj vo svete totlane plytkych vztahov, kde panuje len pretvarka a manipulacia, nic ineho...so znamymi ziadne hlbsie vztahy nikdy mat nemozes, bo mozu smerovat nanajvys do kamaratstva a povinnosti. - cize zas len plytsina..znami su od toho, aby "posluzili" mozno tak po praktickej stranke v ramci inforamcii, ktore sa potrebujes dozvediet, tak ako im mozes "posluzit" zas i ty svojou skusenostou a informovanostou - viete o sebe, priblizne sa poznate a viete co od seba asi tak cakat - a ak to nevies, velmi skoro sa to dozvies v ramci "akcie" verzus "reakcie"