pocity uzkosti

Príspevok v téme: pocity uzkosti
IWillFollowYou

ahojte, velmi nerada sem pisem ale uz neviem co robiť

som aktualne na erasme a trpim depresiami a pocitmi strasnej uzkosti, uz asi 3 dni nejem, nespim, nič... len zacitim jedlo a uz je mi zle, stale len placem a nic mi nepomaha

mam frajera, ktory ma toho strasne vela do skoly takze si moc nepiseme, nechcem ho otravovat s mojimi problemamy lebo potom je smutny aj on a neda sa mu sustredit, aj ked mne by stacilo malo, aby mi povedal ze malubi alebo tak, ale mam pocit ze on take pocity uzkosti ma zo skoly cize je to nieco ako..bludny kruh, neviem a nechcem si taketo veci vynucovat, napr aby mi poslal sms, zavolal alebo nieco potom sa citim ze to robi z povinnosti :(

mali sme velmi pekny vztah kym nemal tolko ucenia, fakt harmonicky, krajsi som nikdy nemala

neviem co mam robit, o mesiac sa mam vratit domov ale ja uz neviem vydrzat, niesom chora mam dobru rodinu frajera, ale zacinam byt paranoidna mam vkuse pocit akoby sme boli pred rozchodom, nechcem nanho tlacit, ale pocitujem strasnu neistotu a uzkost, ze ho stratim

mam pocit ze sa mi vyhyba lebo sa boji, ze budem zas plakat a jemu to bude luto, alebo vlastne ja fakt neviem, on je dost introvert, svoje pocity si nechava pre seba, ja som opak a jedine co by som potrebovala aby som prezila tento mesiac je ja neviem istota ze ma lubi mozno ... najviac ma trapi, ze ho vidim ako napriklad lajkuje fotky atd ale mne neodpise

viem, ze by som si mala zit vlastny zivot, tesit sa z toho ze som tu, tesit sa nanho na prazdniny ale mam strasny pocit neistoty z toho, ze ked pridem on uz nebude, myslim si ze tieto pocity pochopi len niekto kto to zažil

naozaj sa snazim z toho nejak sama dostat ale nedari sa mi a naozaj uz neviem co mam robit :(

jumbacisko

Nenahnevaj sa, ale predsa len, skús sa od neho trochu odpútať. Nájdi si nejakú partiu kamošov, tí ti budú vedieť rýchlejšie pomôcť, lebo ste v rovnakom prostredí a budú ťa vedieť pochopiť. Nelipni na frajerovi tak veľmi. tým si sama ešte viac ubližuješ. Teš sa na chvíle, kedy budete spolu, ale nemysli na ne stále. Aj on má svoje stresy a ako už bolo povedané podo mnou, asi to spracováva inak.
Neboj sa, to zvládneš.

lLily

mozno mu je lepsie, ked tie pocity nevyjadruje, bo i tak s tym nic nemoze spravit a vyjadrene pocity obcas ozivuju emocie, ktorym clovek nechce celit

radsej teda sustredi pozornost kamsi inam, nez na vas vztah, ktory ho trapi vzhlaodm na to, ze je momentlane na dialku a vztahy na dialku su vzdy pretkane pochybnostami a znacnym smutkom, ked v nich clovek funguje

IWillFollowYou

praveze ja mu stale hovorim, ze ho lubim alebo mu poslem sms alebo hocico
predtym (pred tymto sprostym obdobim) to robil aj on, ale teraz proste je to preč a mna to strasne boli, chyba mi to a vsetko

ale dakujem za podporu :))

jumbacisko

Možno smiešna rada ale ver mi: nezúfaj a vydrž. Frajer ťa ľúbi, veď sama píšeš, že váš vzťah bol harmonický, kým nastali stresy.
A čo ty vieš, možno to on cíti rovnako. Len ťa nechce zaťažovať a zbytočne ti robiť stresy. Každopádne rozprávajte sa o tom keď príde vhodná chvíľa. Začni niečím ako: Viem, že sme to obaja mali ťažké a nemali sme na seba čas ale buď si istý, že ťa stále rovnako ľúbim...
Ber to celé ako skúšku. Každý máme vlastné iracionálne strachy a starosti. Len sa tomu treba postaviť a čeliť tomu. Ver, že bude všetko ok. :)