Srdce

Príspevok v téme: Srdce
Ivan 78

Ahojte, mam nasledovny problem......Asi rok a pol ma trapia rychle tepy srdca v stoji 130 tepov az 150 nie v klude. V lahu a v klude je to ok. No akonahle sa postavim rozbusi sa mi srdce a zatoci hlava, v tedy mam nizky tlak. Neviem si s tym dat rady. Neustale ma pich pri srdci pod lavou lopatkou....A myslim na infarkt a kazdy den ze uz ide byt koniec....Kardiolog p vsetkych vysetreniach zhodnotil ze srdce je vporiadku aj ked by som sa mal viacej hybat ,mam sedave zamestanie... A sinusova tachykardia ze je so stresu.... No mne sa to nezda a hladam a patram dalej....Som fajciar a po cigarete pocitujem zrychlenie.... No naviac ma trapia tie neprijmne pocity v oblasti srdca....Dakujem za kazdu radu.

lLily

jejda, sak to je jak o mne, ked som mala 14

extremne rychly tep som mala kvoli zvysenej cinnosti stitnej zlazy, no a to s tym "srdcom" bolo "asi" tiez z chrbtice i ked takto spatne uvazujem a pripustam aj moznost akehosi stresu, lebo ono to fakt dost casto slo akoby krc v oblasti srdca ci nepriechodnej tepny - ale na kardiologii nic nezistili...neviem, a asi sa to uz ani nedozviem, ale hlavne je, ze sa to uz nedeje

Matyo

Rok a pol máš problém so srdcom a napriek tomu si neprestal fajčiť?! Snáď si nemyslíš, že ti tu dá niekto radu ako sa zaručene vyliečiť bez zmeny životného štýlu. 40 rokov, fajčiar, sedavé zamestnanie, žiaden šport a pravdepodobne aj nadváha alebo obezita, to veru nie sú dobré vyhliadky do budúcna...

philips

To pichanie, ktoré opisuješ je skôr z chrbtice - na to by sa mal pozrieť ortopéd.
Čo sa týka sínusovej tachykardie - pohyb, pohyb a pohyb. K tomu dostatok tekutín, pokiaľ sa dá, tak prestať fajčiť.