Rastový hormón/výška

Príspevok v téme: Rastový hormón/výška
Nepotrebna

Dobrý deň,
Pozeral som nejaké fóra a aj "wikipedie" a stále som nenašiel presné odpovede alebo potvrdené odpovede na otázky ohľadom rastového hormonu:
1.Od akého veku môžem aplikovať/použiť tento hormón? - čítal som a našiel som nejaký hormón na predpis od doktorky. Tak ma zaujíma či je možné aplikovať niečo takéto pri rôznom veku.
2.Je tam aj predurčená výška po ktorej už nemôžem využiť niečo takéto?
3.Cena na asi 1cm rastu alebo podobne.
4. Sú možne dlhodobé následky alebo krátkodobé vážne následky?
5.Su aj nejaké tabletky s rastovým hormónom NA VÝŠKU. Videl som len aplikáciu cez ihlu.
6.Aká častá musí byť aplikácia a koľko je možné vyrásť za mesiac/rok.Alebo ako dlho by som to musel užívať na výšku 173-176-180cm
Výška:165
Vek:15
Príspevky typu "Máš len 15 to vyrastieš." Mi vážne nepomôžú kedže viem že moja priemerná výška by mala byť 168.
Vyška matky: 150-155
Výška otca: 160-163

Nepotrebn

1.som MUŽ len som tam ako k**** napísal prezývka: nepotrebna
3.Ok, ale ja chcem byť už od mala vo vojenskej jednotke a s takouto výškou asi tažko kedže som nevidel zatiaľ vojaka nízkeho asi 170cm a to sa trochu týka aj policajta. A musíš uznaž že je skoro nemožné sa dostať s takouto výškou za vojaka.
Pokiaľ u policajta nieje rodinkárstvo tak si myslím že 167cm tam nezoberú (nie do Mestskej polície)
3.Ja som pozeral niečo takéto: www.google.sk:

philips

Nepredpokladám, že ti to lekár predpíše, keďže nemáš žiadny problém a tvoje prianie "chcem byť vyššia" na to nestačí.
Hormón sa môže užívať DO ukončenia rastu kostí, ak sa podáva aj potom, tak nastane akromegália - narastú ti koncové časti tela - uši, nos...
Z výšky si nič nerob, urob z nej svoju prednosť a nehanbi sa za ňu.