som divna? :(

Príspevok v téme: som divna? :(
EmBr116

neviem preco ale pacia sa mi ine veci ako ostatnym ludom... proste napriklad pacia sa mi bitky, vojny, zboznujem horory, najradsej mam ked sa ma seci boja, ked mi dakto povie nakresli nieco tak nakreslim upira s krvavocervenymi ocami(co sa vacsine ludom moc nepaci, moja mama dodnes nemoze predyxat ze mame doma hada, potkana a argen.dogu. vraj je to nexutne a vzdy mi ludia vravievaju niesi normalna abo daj sa liecit. nikdy som nebola zamilovana. som aasi jedina co nepozna ten pocit... fakt som sibnuta? napiste mi pls co si o tom myslite... dakujem.

bebika

moja kamaratka je vam podobna iba v tom,ze nikdy nebola zalubena,ani to nepotrebuje a ma uz 40 rokov.Vyzera sice na 30,mala dost napadnikov ale kazdy ked sa len prihovoril,ze by chcel nieco tak ho tak odstasila svojimy recami a nazormi na vztah a na muzov,ze s jej potom zdialky vyhybal.Je taka presne pre to,ako pide estan,lebo otec bol alkoholik a tyral celu rodinu,mamu a vsetky deti.Neznasa manzelstvo,nepotrebuje vztah muž - zena,je stále panna a ani to nezmení.Je velmi kamaratska aj k muzom,vesela ale akonahle sa jej nejaky muz vyjadri,tak sa zmeni na "tygricu" a zautoci aby mala pokoj(a mozno su to prilezitosti aby dala von vsetky svoje nesimpatie nazbierane v detstve voci muzom)

estan

Ja som kedysi presne tiež takato bola okolo 12 do puberti,ale po čase ma už to prechadzalo ked som začala dospievať.už potom ma ani horori tak nebavili,lebo som už ich videla dosť a postupne ked sa tým presítiš tak ťa to už tak nebaví.Ja som to tiež nemala ským riešiť,ale postupne neviem ako som sa stoho dostavala čim som bola staršia.Asi ked budeš staršia tak možno to bude v tebe postupne miznuť.Možno ti chýba laska,len si to neuvedomuješ.Taketo veci v znikaju väčšinou z nedostatku lásky,ale nehovorim to na sto percent.Možno ťa niečo trapi dusiš to v sebe,maš to vsebe a takto to chceš dostať von,že pozeraš bitky.Aspon v mojom pripade to bolo hlavne ked som mala v nutornu bolesť tak vtedy mi pomahali horori,tiež sadisticke filmi.Ani ja som nikdy nebola zamilovana a ešte stale nie som a neznašam romanticke filmi ani ma nebavi počuvať kamaratky,ktore dookola to iste rozpravaju o chlapcoch blbosti,hlavne asi vieš čo mam na mysli.Zamilovanosť ani neviem ako vyzera.Môj mladši bratranec je tiež taký istí ako ti a ja.On je od vdety taky od kedy mu zomrela mama.Mal len 12 rokov.Nestalo sa aj tebe niečo podobne,že ti niekto blízky zomrel?A netíra ťa niekto psychicky?

kupelnik

neboj ja som mal tiez taketo obdobie asi 2 roky... okolo 14... potom ma to nejako preslo. Mne hovori tiez vela ludi ze nejsom normalny :D ale to neni nikto... takze ser na nazor ostatnych oni maju tiez daco za nechtami.