mám 16 r. a velmi ma baví gymnastika ale neviem či niesom už moc stará aby z toho ešte niečo bolo.Naučila som sa pár cvikov sama napr mostík ,šnúra už viem skoro rozštep a myslím si že som dosť ohybná ale neviem čo mám cvičiť...tak ak by mal niekto niake cviky alebo niečo podobné môže dať link. fascinujú ma hadie ženy a chcela by som dokázať to čo ony ale ako som spomínala už som na to asi stará...váš názor?
chcem byť gymnastka
mozes sa tomu venovat vo volnom case tak ako ja spevu...
ale ked mas 16 chodis na strednu, radsej ries co budes robit po skonceni skoly... teoreticky ak ta byví pobyh by si sa mohla venovat sportu, ist na taku vš... napr. Fakulta telesnej výchovy a športu
Čo si predstavuješ pod tým "aby z toho niečo bolo"? Gymnastika v poslednej dobe sa stáva viac trendom, no na slovensku stále existuje jediný šport a tým je hokej. Bohužial. Ak ťa to baví môžeš trénovať, cvičiť a mať z toho radosť v každom veku...cvikov je na výber veľa ale záleží od toho či chceš robiť skôr športovú, rytmickú, akrobatickú, modernú atď atď..keďže gymnastika je náročný šport naučiť sa dajú skôr tie jednoduchšie cviky... mostík šnúra rožtep to už podľa mňa nie sú a bolo by fajn keby máš radšej v okolí nejakú možnosť v podobe krúžku a podobne, ale pochybujem keďže ako som už spomínala gymnastika je na slovensku zatiaľ bohom zabudnutý šport...držím palce
no ked ja nie som na snuru stara a to mam vyse 40r, tak isto aj ja som sa sama naucila snuru a cvicim ju dodnes.