Dobry den,
chcel som sa tu s vami poradit ohladom mojho problemu.
Pred rokom som po vzajomnej dohode s mojou domacou u ktorej som byval jeden rok odisiel. Teraz po roku mi napisala a obvinila ma z toho ze som ku nech chodil prespavat, nakolko odvtedy co som z bytu odisiel bol byt prazdny. Vraj som si nechal spravit kopie klucov a chodil som tam hned po tom ako som odisiel z podnajmu, a to cely rok. Zevraj som tam chodieval doobeda ked boli ludia v praci a taktiez aj vecer ked som potreboval prespat, a taktiez ze som jej z bytu mal ukradnut nejake pohare a vazy a podobne. Ja robim len rano od 6-14 okrem mozno 3 tyzdnov vo february kedy som mal poobednu, taktiez mam svedka kolegynu ktora somnou rano chodila az do februara vlakom do prace a aj z prace. Domaca sa mi teraz vyhraza ze pride kumne domov ci dokonca kumne do prace a ze to bude riesit s mojim zamestnavatelom. Ja teraz absolutne som z toho mimo... neviem co mam robit, pretoze na tom neni nic pravda. Ze vraj tam nasla po mne nejake stopy a ze to videli aj iny ludia, a ze to ma odfotene v mobile. Ked som sa jej spytal kto jej to povedal a odkial to mam tak mi povedala ze si svojich informatorov prezradzat nebude a ze sa to dozviem v spravnom case na spravnom mieste. Rozmyslam ze pokial by prisla zamnou do prace, tak zavolam asi policajtov. Viete mi poradit este nieco co by som mohol urobit?