Som 24r.chalan a rad by som sa zoznamil s dievcatom s tychto okresov. Od 16 rokov ~
Pisete tu niektore ze ste skarede, nemate priatelov no stejne tuzite po priatelstve a laske.
Som obycajny chalan a hladam obycajne rodinne zalozene dievca. Tak ak si myslis ze by si chcela normalneho chalana ze je tazko takeho najst tak som tu. Tesim sa na tvoj kontakt.
Chces zase prezit leto zavreta niekde doma a plakat ze preco je svet taky zly a kruty? Tak to zmen, hned teraz,tak nevahaj a odpis.
Pekny den vsetkym.
Dievca s okresu ML, HE, SV na stretko. Niesi taka skareda,ako si namyslas
Jatt ked ti to vadí nečítaj to.. nik ta nenuti...
parcialne suhlasim s Jattom, no s tym "sekundarne" sa sekol, nakolko tu mnohym svietia cervene obalocky pri nickoch, ktore predpokladam nie su len v ramci vizualneho efektu
Páči sa mi téma. Patrí presne do takéhoto fóra. Je tu veľa žien aj mužov ktorí majú problémy nadviazať akýkoľvek vzťah a na inzerát v obyčajnej zoznamke by si vôbec netrúfli. Kde sa im má pomôcť ak nie na stránke venovanej zdraviu? Milý Jatt, nemýľ si takúto tému s množstvom reklám a vychvaľovania rôznych výrobkov ktoré nájdeš v hociktorej inej téme. A nie vždy takú tému niekto zmaže. Príspevok zakladateľa pokladám za veľmi sympatický a želám mu, aby tu našiel normálnu fajn babu, ktorej chýba len to sebavedomie, inak je to skvelý človek.
Diskusné fórum portálu ZDRAVIE.sk nie je na zoznamovanie sa určené primárne ani sekundárne. Autor pri zakladaní témy okrem iného určí kategóriu, ktorá prislúcha obsahu tej-ktorej témy. Vy ste sa rozhodli zvoliť kategóriu "Vzťahy". Táto kategória zastrešuje všetky témy súvisiace s rôznými problémami nielen partnerských vzťahov, dožadovaním sa čo najväčšieho množstva cenných rád týkajúcich sa nadviazania kontaktu s inými osobami a pod., rozhodne sa však spomínaná kategória "Vzťahy" nevzťahuje na témy s obsahom príznačným skôr pre inzerát na zoznamovacích stránkach. Odporúčam preto kompetentným osobám túto tému zmazať.