Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zahoji sa to niekedy?

Príspevok v téme: Zahoji sa to niekedy?
Krasne nohy

Tak ludia prosin poradte mi niekto..takuto krasu mam na oboch nohach..je to z pouzivania epilatoru mam tam hrozne moc zarastenych chlpkov..uz fakt neviem co s tym..viemze nemam do toho rypat stale si robim aj peeling..ale prostr blizi sa leto a tie chlpky same nevyjdu..a co ked tam zostanu jazvy? Prosim o kazdu cennu radu..

Krasne nohy

Po dvoch tyzdnoch-peeling kazdy den sudocream 2 x za den a rano a vecer kokosovy olej..obcas kalciova mast..mozno tym niekomu pomozem..flaky este su ale je vidirt ze sa hoja :-)

Krasne nohy

o tom kokosovom oleji som uz pocula tak nad nim rozmyslam mozno ma nieco do seba..ale mne skor teraz ide o to ze ako vyliecit tieto hrozne rany :/

Michaela66

Ahoj. Skus si na to kupit zinkovu mast a natieraj si to aspon 3x do dna. Mne to velmi pomaha na vyrazky, aj na cervene miesta po holeni.

Krasne nohy

o tom kokosovom oleji som uz pocula tak nad nim rozmyslam mozno ma nieco do seba..ale mne skor teraz ide o to ze ako vyliecit tieto hrozne rany :/

zubkovavila

Ahoj,
mne po holení pomáha kokosový olej. Nerobím reklamu, ale mám to už odskúšané dlhšiu dobu aj v intímnych partiách. :)
Keď sa nenatriem hneď po holení, tak za 2-3 dni ma to svrbí, začervenané. Keď sa natriem, tak je všetko OK. Vyskúšaj.
Možno to nezaberá na každého, ale za mňa určite áno.

Krasne nohy

no ved koznej chcem ist ale so momentalne v zahranici..a chcela by som nieco co by mi pomohlo zmiernit to zacervenanie aby sa to rychlejsie hojilo..k doktorke sa dostanem tak za 3 tyzdne a to uz moze byt neskoro...

Abc123

Cauko.tiez som to mávala.a ešte horšie aj mi to hnisali neskôr.prestan používať epilator.a choď na ipl. Poradila mi to kožná a zabralo.ipl pomohlo proti zápalom a zničilo korienky ktoré vlastne celý problém spôsobovali.je to celé drahšie a časovo náročnejšie.sem tam mi ostali pigmentové nezrovnalosti po hlbochych zapaloch ale neľutujem.zachranilo mi to kožu.doslova