Dobrý deň,
v priebehu 5 mesiacov som schudla cca 15 kg a to som obmedzila sladkosti, pečivo a cvičím (4 x do týždňa po 30 min. - Tae bo). Teraz som šťastná, lebo mám 168 cm a 65 kg (predtým 80 kg), každý ma chváli, ale bojím sa toho,či to vydržím naďalej, alebo mi budú po čase chutiť aj tie nezdravé jedlá.
Človeku je teraz krásne, keď vieš, že si môžeš obliecť to aj to.
PS: Najťažšie je to na začiatku, ale organizmus si zvykne, či na stravu, aj na cvičenie - tak Vám všetkým držím palce!
Chudnutie
Ahoj jaor. To je skvele, ze si sa takto odhodlala a pustila sa do toho a dosiahla si taky krasny vysledok. Ja som sa tiez rozhodla so sebou nieco robit, lebo mi vadi moje brucho a boky.Tak som od pondelka zacala schudnutim a zatial sa mi podarilo dat dole 2 kila.Horsie je,ze ide vikend, zrejme bude nejaka grilovacka a to bude teda velky problem odolat.
Gratulujem a myslim že by ťa to nemalo ťahať neskor k nezdravemu jedlu. Schudol som 20 kil ale nikdy ma to netahalo si znova pochutiť na hranolkach so syrom, či dať si klobasku alebo tu krasne sa na mna usmievajucu čokoladu, ktora hovori zober si mna.