Prosim vas, maligny adenom pecene. Co s tym? Pecenove testy su ok. Len ten nalez. Ostropestrec som uz skusala niekolko krat. Myslite ze moze aj zmiznut ten adenom?
Da sa vylievit zhubny nador na peceni?
nemylite si to so zlcnikom? no to je asi este vacisa blbost nez ta pecen, neviem
to co viem, ze dorasta istotne, su tusim nosne mandle, krcne nie
Ani ja nie som lekár, ale ak má niekto dočinenia s medicínou a nevie, že pečeň dokáže sama dorásť na pôvodnú veľkosť aj keď z nej značnú časť odkroja tak to už kde sme???
Radšej sa nedostať žiadnemu novodobému lekárovi do ruky :D
@Mesačný princ
Srandujes dúfam, ako toto mozes zo seba dat von ze pečeň sama od seba dorasta. Ak by to bolo tak,nebolo by tolko umrti spojenych s cirhozou pecene,neboli by zltacky a podobne ochorenia. Doktor sice niesom ,iba medik ale to co si napisal je hlupost ako traky.
Ahoj,k teme sa ti vyjadrit neviem ale moju babku ktora bola onkologicky pacient liecil MUDr. Jurkovič skus si o nom precitat aj ked sa o nom popisalo vela zleho mojej babke pomohol velmi nato v akom stadiu uz bola. Drzim prsty
Liek sa volá Ukraine, vyrabal sa v Nemecku ale Vláda na tlak Farma firiem zlikvidovala celú výrobu, takže neviem kde sa dá dostať. Treba skúsiť. Bol na 70 druhov rakoviny. EU je samá skaza pre obyčajných ľudí. Sme v hroznej diktatúre !!!
Malígny(zhubný) nádor určite nezmizne sám od seba. V každom z nás sa denne vytvárajú bunky, niektoré sú chybné. Zdravý imunitný systém si s tým vie väčšinou poradiť a zničí ich sám. Problém je, ak je imunitný systém oslabený a nerozozná alebo nestíha tieto bunky ničiť....vtedy sa začnú nekontrolovane množiť a ak je ich už určité množstvo, začnú sa zhlukovať, vtedy ich imunitný systém sám už nezničí....Neviem či hľadáš alternatívnu liečbu alebo doplnok ku klasickej...Vyliečenie závisí od štádia ochorenia a od toho samotnej agresivity nádoru...Najväčší úspech má samozrejme ak sa nádor zistí v rannom štádiu(čo je málokedy) a dá sa operovať....Treba začať čo najskôr s posilovaním imunity, organizmus už sám nádor nezničí ale vie ovplyvniť priebeh ochorenia. Doplnkov pi rakovine je veľa, ťažko povedať ktoré vedia priebeh ochorenia ovplyvniť a nakoľko ho vedia ovplyvniť....My sme sa rozhodovali medzi imelovou terapiou a protirakovinovou kúrou z byliniek. Rozhodli sme sa pre bylinky, ocino nakoniec nezomrel na rakovinu ale na zápal plúc.....Existuje aj prípravok polyoxidonium - silný imunostimulant, ten sme bohužiaľ nasadili neskoro.....