POMOC zelené vlasy!

Príspevok v téme: POMOC zelené vlasy!
Chrisstine_Lee

Zdravím, chcela by som sa opýtať ako sa mám zbaviť zelenej farby na mojich vlasoch, pred 2 mesiacmi som sa farbila na modro a ostala mi zelená na hlave a už som zúfala čo s tým, kaderníčka mi riadne vynadala čo som to porobila, snažila sa mi to vytiahnuť peroxidom, ako čiastočne to zmizlo ale pozostatky (nádych) tam je stále zelený a vidno to...a o5 by som chcela byť tá blondska ako predtým...za nejaké overené nápady by som bola max povďačná.

Jaja27

Aj pre experimentatorky do buducna, ci uz po farbeni vylezie zeleny alebo modry odtien, zaberie kypriaci prasok. Na cerstvo nafarbene mokre vlasy nasypat, na tie farebne pramene, dobre premiest medzi prstami, snazte sa ale vyhnut pokozke hlavy. Nechat chvilu posobit a potom aspon 2 krat umyt samponom. Ak ostane nadych, zopakovat. Niekedy treba aj 4 balicky. Zaverecnu kuru po farbeni si nechajte az na koniec, pomoze vlasom spamatat sa :) Drzim vsetkym palce

kiddo

Riesenie je jednoduche a zarucene funguje. Kup si cervenu farbu na vlasy a nafarbi si vlasy nou. Cervena zneutralizuje zelenu a vysledok bude krasny odtien hnedej. Poradene kadernickou, odskusane mnou :D funguje rychlo a spolahlivo

WHISPER

pokial bola ta kadernička neschopna tak chod ku inej...!
ale v ziadnom prípade neexperimentuj doma...
lebo profesionalna kadernička, ktora sa vyzná dnes už sa dá všetko, ked dokážu v čiernovlasej urobiť za chvílu blondínu... tak profesionalka ta toho zeleneho nadychu bez problemov zbaví...
skus na FB... ja zijem v malom meste ale kadernicky maju svoje stranky s fotkami.. kde vidiš čo ta kadernička dokáže a ked sa ti zapáči napiš jej správu, pošli foto vlasov či ti to vie dať do poriadku...

Ipsik

Skús sa opýtať v drogérii, tam ti isto rady poradia. Ja som mal tiež raz zelené vlasy, ale chcel som ich dať ostrihať, lebo som sa hanbil, tak som čakal, kedy ma kaderníčka zoberie, potom prišiel jej manžel a hovorí: tak ako miláčik, už ideš? A ona: o chvíľku, zlato, ešte musím ostrihať tohto papagája.