Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rodina si myslí...

Príspevok v téme: Rodina si myslí...
lalalu

Členovia mojej rodiny mi stále hovoria že nikam nechodím a nech idem von sa baviť ale ja nemám s kým a hanbím sa za to. Chcem chodiť von s kamarátmi ale nemám ich veľa chcem mať stále stretnutia s priateľmi ísť napríklad na kávu ale keď niekoho zavolám nemajú čas alebo majú naplánované niečo iné a keď mi rodičia začnú hovoriť aby som niekam šla a prečo som stále doma hanbím sa za to a trápi ma to čo mam robiť?

Ipsik

Nejako stále chceme začať ten náš humanizmus toleranciou, ale nejako vždy začneme intoleranciou, že? Ja vám niečo poviem, stále sa hovorí, že bude koniec sveta a podobne. Ja si myslím, že nič také ani nebude, lebo oni sa na nás totálne vykašlú. Všetko je možné, to veľmi dobre viete. A potom čo? Komu to bude všetko patriť? Komu to patrí? Čo potom?
www.youtube.com

Marunka

Milá maminka a ocinko. Veľmi rada by som chodila viac von, ale keď niekoho volám, nikto nemá čas, alebo majú iný program. Nájsť si nových priateľov sa nedá lúsknutím prsta. Nie je to pre mňa také jednoduché a samozrejmé. Prosím rešpektujte to a netrápte ma zbytočnými otázkami, pretože som po nich smutná a bolí ma to. Svoju situáciu si uvedomujem a snažím sa s tým niečo urobiť. Ďaleko viac ako vaše otázky, mi pomôže vaša podpora :) Toto by som povedala rodičom ja.

No a teraz, že ako si môžeš nájsť priateľov. Najmä podľa záujmov. Čokoľvek, čo ťa baví, sa dá rozvíjať a pri aktivite si nájsť známych. Môžeš sa prihlásiť do nejakého krúžku, napríklad divadelný pre dospelých (netuším tvoj vek), rôzne tance, športy, animatoring detí, dobrovoľník v útulku...kadečo :) Len si vybrať a ísť do toho!

Kate9402

Chápem , že je to pre teba teraz dosť na nič. Ale ver mi, že sa tak cítiš len preto, že tomu sama dovolíš. Príde mi, že sa strašne moc snažíš dokázať rodičom poprípade ľuďom ktorí ťa poznajú že tých kamošov máš dostatok.
A tá hanba je pre teba tak nepríjemná a spôsobuje ti veľký tlak a smútok.
Mala by si si nájsť čas ktorý venuješ sebe a tomu, aby si našla príčinu prečo to tak vlastne je. Čo robíš zle.
Veľa žien sa uzatvára do seba lebo sa hanbia za svoj vzhľad . Je to jeden z tvojich dôvodov?
Možno by ti pomohol tento čas aj na to, aby si objavila v čom vynikas. Čo ti vážne ide. V čom si výborná. A určite v niečom si. :)
Je to plávanie? Šport ako taky? Móda? Literatúra? Umenie? :)
Rozvijaj to a ver, že tí správni ľudia ťa nenechajú už nikdy samú :)
Ps: Dopraj si niečo čo pozdvihne tvoju sebadôveru, krásu a uvidíš že sa budeš cítiť úplne Inak. :)
www.zlavove-kody.sk

WHISPER

a rokov máš kolko...? si najdi nejaky koniček, chodievaj na vylety, zvyknu mesta organizovať výlety, túry, športove akcie.., spoznaš tam ludí...