Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

viem co chcem,kym to nemam...

Príspevok v téme: viem co chcem,kym to nemam...
neviem..

ahoj. ma niekto podobny problem? mam v zivote urcite priority, viem co chcem ,ale ked to mozem mat,alebo to uz mam, uz to nechcem.straca to u mna na atraktivite. najhorsie j, ze u mna sa uz prestva jednat o veci, ale prenasam to aj na ludi. chcela som chalana a teraz, ked mozem mat dobreho kamarata a neskor by mozno mohlo byt aj viac, zacinam na nom hladat chyby a dovody preco spolu nekamaratit. pripada mi to trapne a detinske ale zo dna na den posobim horsie a ak sa nepspamatam, tak naozaj nebudeme ani kamarati. nejake rady ako mysliet na nieco ine a neodplasit kazdeho kto sa ku mne priblizi?

neviem..

aj ciste karieristky sa zacnu na zivot pozerat inak? kvoli tomuto som prisla o kazdu jednu moznost na normalny vztah a pubertu som prezila asi v 12, teraz ma trapi uz len toto.

agina

Toto sa mi stavalo, ked som bola v puberte.Avsak casom dozreje, ma ine hodnoty a aj na partnersky zivot sa pozera trosku inac.

neviem..

a prave v tom to je, preco si zivot komplikovat ked moze byt taky krasny? stve ma to, ale nakoniec posobim iba ako vymleta krava co nevie co chce.

:)

neboj sa aj ja som na tom tak..tiez vzdy tuzim po nejakom chalanovi a ked ho konecne mozem mat tak sa vo mne nieco zhaci a najradsej by som z toho vycuvala.ale to bude asi kvoli komplexom..