ahoj. ma niekto podobny problem? mam v zivote urcite priority, viem co chcem ,ale ked to mozem mat,alebo to uz mam, uz to nechcem.straca to u mna na atraktivite. najhorsie j, ze u mna sa uz prestva jednat o veci, ale prenasam to aj na ludi. chcela som chalana a teraz, ked mozem mat dobreho kamarata a neskor by mozno mohlo byt aj viac, zacinam na nom hladat chyby a dovody preco spolu nekamaratit. pripada mi to trapne a detinske ale zo dna na den posobim horsie a ak sa nepspamatam, tak naozaj nebudeme ani kamarati. nejake rady ako mysliet na nieco ine a neodplasit kazdeho kto sa ku mne priblizi?
viem co chcem,kym to nemam...
aj ciste karieristky sa zacnu na zivot pozerat inak? kvoli tomuto som prisla o kazdu jednu moznost na normalny vztah a pubertu som prezila asi v 12, teraz ma trapi uz len toto.
Toto sa mi stavalo, ked som bola v puberte.Avsak casom dozreje, ma ine hodnoty a aj na partnersky zivot sa pozera trosku inac.
a prave v tom to je, preco si zivot komplikovat ked moze byt taky krasny? stve ma to, ale nakoniec posobim iba ako vymleta krava co nevie co chce.
neviem.., nie si cudna. aj ja to mam. ale dost to komplikuje zivot..
neboj sa aj ja som na tom tak..tiez vzdy tuzim po nejakom chalanovi a ked ho konecne mozem mat tak sa vo mne nieco zhaci a najradsej by som z toho vycuvala.ale to bude asi kvoli komplexom..
tak potom som cudna :)
to je syndrom lovca. lov je zaujimavejsi ako obet. ked ju ma, ide dalej. ale myslim,ze tak ziju skor muzi ako zeny