ahojte ludia prosim existuje nejaky sprej proti zapachu noh a topanok? strasne sa zato hambim ale zapachaju mi v teniskach nohy... teraz ked ide leto je to este intenzivnejsie proste sprchujem sa dvakrat denne menim si ponozky ale nepomaha to... prosim poradte nieco dakujem
sprej proti zapachu noh
Aj otec má tento problém . Odporúčam tiež bavlnené kvalitné ponožky a tento sprej -odkaz odstránený-
Nenosiť jedny topánky, ale meniť ich. Používať len bavlnené ponožky a viac ráz denne ich meniť (samozrejme ak má človek tú možnosť, v práci to nie vždy ide). Ráno si vždy nôžky umyť a nasprejovať, alebo nakrémovať. Ja mám dobrú skúsenosť s krémom od Oriflame - Antiperspirant foot cream. A ak sa dá, nekupovať lacné botičky, radšej si našetriť na drahšie :)
Ipsik - aj ty nosíš jedny topánky celý rok? Tak to sme dvaja :D
Ak má niekto obuté topánky 300 dní v roku po dobu 16 hodín a v prostredí, kde je 30 - 50 stupňov, tak nie je možné, aby mu nohy nesmrdeli. A žiadny sprej nepomôže. A topánky môžu byť aj zo zlata a je to úplne na dve veci...
skús tento od firmy scholl www.lekarenliecba.sk ja som spokojný
ešte existuje jedna možnosť, používať na nohy Driclor prípravok proti poteniu. väčšina ľudí ho používa na podpazušie ale s úspechom sa dá použiť aj na chodidlá aby sa toľko nepotili. Dobré je, že po nejakej dobe používania ho stačí použiť asi iba raz za týždeń.
Ja nosím jedny topánky celý rok, možno aj tri v kuse a nohy mi nesmrdia. Asi viete, čo som chcel povedať. Kiež by som mal tie smradľavé topánky, čo nemám prášky na spanie, fetnem a drichmem. Ja som zvyknutý, že deň má 36 hodín a nie 24, do kelu:-)
A to meno, čo ste spomenuli E., áno, je to pravda. Ste dobrí.
A ten IT-čkár čo tu písal, daj potom vedieť, kedy odchádzame, ak budeš mať záujem. Rozlúč sa s rodinou a tak a odlietame. Bye, bye "mother" Earth a nie že nás zostrelíte, ešte ma aj to napadlo.
Tak koncom mája by mi to vyhovovalo.
asi nekvalitne tenisky... aj ked ja kupujem neznačkove a nemam s tym problem.. ale za to po 8 hod. ked pridem domov z roboty čo som stravila v pracovnej obuvy no bleeeeeeeeeeeeeeee!
do skrinky v satni som si musela dať vonny stromček čo sa do aut dava :-D lebo mi smrdela cela skrina,..
aj nohy mi nenormalne smria a nepomože ani umytie mydlom..že mi smrdeli nohy aj po osprchovaní, vymydlení noh..
tak si už asi 3tí deň namáčam nohy v octovej vode, ked takto sedim pri tv večer...:-D