čaute, s frajerkou sme zatiaľ ešte pod rodičmi, čiže dostávame peniaze od nich. Ona však stále chce nakupovať oblečenie (aj ked má zapratanú celú izbu) a zároveň chce aj chodiť po akciách a kine, a na pizzu a pod....pričom samozrejme nemá na to až tolko peňazí. Tak kino síce platím ale na akcie by mi už neostávalo, keď som teda navrhol že nebudeme chodiť na pizzu ani do kina tak zasa je zle. A potom sa sťažuje že sa doma nudí a chce niekam ísť. Na brigádu tiež v lete neplánuje tak sa bojím že bude vyciciavať peniaze odo mňa...vraj si chce leto užiť. Ja si vela toho nekupujem (oblečenie mi stačí to čo mám) a radšej pôjdem na nejakú akciu. Ale zasa vždy chodíme spolu a keď som bol raz sám na koncerte tak týždeň bola naštvaná.
Je podľa vás správne keby som šiel aj sám keď by ona nemala peniaze len preto že ich utratila za oblečenie aj napriek tomu že o tom koncerte vie ale zrazu povedala že na to nemá peniaze tak jedine že by som jej to musel cvaknúť. Nie že by som bol lakomý no proste vie o tom ale peniaze si neodloží, proste ich prehajdáka. A je pravda že už nedostáva od rodičov tolko lebo im vadí že tolko utráca. Tak to vyriešila tak že ona si kupuje oblečenie a na mne je všetko ostatné....čo neviem ako vydržím a neviem si predstaviť ako by to s ňou vyzeralo v budúcnosti.
stále by len nakupovala
Nuž, takáto je každá druhá, alebo skoro každá, ich predstava je taká, že ocino/partner každé ráno vykaká hrču peňazí.