znamena to nieco ?

Príspevok v téme: znamena to nieco ?
bububu19

ahojte chcem sa spytat ako sa da zistit ze je dievca zalubene do dievcata ?
mam pocit ze mi jedno dievca vysiela signaly. stale sa mi pozera do oci a na usta. taky zamilovany pohlad ma. ked sa nepozeram tak sa na mna pozera ked sa na nu pozriem usmeje sa alebo odvrati zrak casto sa na mna usmieva dotyka sa ma (za ruku, rameno alebo chrbat) a vidim na nej ze je v mojej pritomnosti nervozna. nema priatela. hovori ze ho nechce vraj chce byt sama. môze to nieco znamenat ?

a_dr1a

Moze aj nemusi. Mozu to byt totiz "len" jej sympatie obdiv voci tebe, ze je jej s tebou dobre, citi sa pri tebe happy spokojna uplna, ze ste na 1 vlnovej dlzke, vzajomny suzvuk dusi porozumenia blizkosti ai citi pri tebe, s tebou a v tvojej spolocnosti.
Ak ti je to neprijemne ci prip.az odpudive, tak sa nabuduce mozes proste "odtiahnut" pri jej dotyku pohladeni usmeve pohlade ai. Zeny tieto signaly vnimaju intenzivnejsie citlivejsie vnimavejsie nez napr. muzi a pochopi to a da si zrejme odstup stopku, stiahne sa.
Ak ti to vsak neprekaza, nie je ti to vyslovne neprijemne, a je ti s nou dobre prijemne ai, neries. Nechaj to vsetko volne plynut. Aj tak plati, ze co sa ma stat, stane sa)

lLily

podla mna vobec nic, bo zeny su v tomto smere dost kontaktne, ci jak to nazvat (ocno-kontaktne) alebo aspon vacsina zien, co som si vsimla, hoci si ich teda velmi nevsimam

Mesačný princ

Ak si tiež na ženy, tak jej to opätuj, ale nepýtaj sa jej a neprekračuj jej hranice. Môže byť heterosexuálka a nemusela by to zobrať najlepšie.