Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na vaše názory ohľadom 3 odborov. Tento rok som si podávala prihlášky na UCM na odbor aplikovaná biológia a na Trnavskú univerzitu som si dávala prihlásku na odbor Laboratórne vyšetrovacie metódy v zdravotníctve a na verejné zdravotníctvo ( uz som na ne prijatá ). Ak by niekto mal skusenosti s tymito odbormi prosím o komentár, či sa to oplati studovat ? Je to dobry odbor ? A ktory sa oplatí asi tak najviac ... ďakujem
Kam na VŠ
212lele212@gmail.com
Nebudem to sem písať, dať mail.
Ono, nie je zlý, ale sú tam isté veci.
philips Prečo nie LVMZ, je to zlý odbor? Poprípade viete porovnať niekto LVMZ aj v iných mestách okrem TT, bude rada za každé info.
Lele, na LVMvZ nechoď, ak chceš, nechaj tu na seba kontakt, poviem ti o tom viac.
Na trnavsku v zivote nikdy nechod uplaca sa tam ako o dusu sikovny studenti letia a uplatkari koncia s cervenym diplomom... moju kamaratku ktora je ztp odtial vyhodili aj napriek tomu ze sa velmi snazila a je napriek postihnutiu sikovna. Dufam ze na tu skolu raz pride a vsetko sa im vrati.
Veron336, chcela by som sa ťa spýtať ako si sa rozhodla, na ktorom odbore si, rozmýšlam tiež nad LVMZ v TT, tak by som mala pár otázok ohľadom štúdia ak si tam.
Veron336, chcela by som sa ťa spýtať ako si sa rozhodla, na ktorom odbore si, rozmýšlam tiež nad LVMZ v TT, tak by som mala pár otázok ohľadom štúdia ak si tam.
veron ano chodila