Ahojte babenky,chcem sa spytat,bola som operovana na endometriozu v roku 2015,rok som uzivala Visanne,od januara tohto roku ich neuzivam.S mamzelom sme sa snazili o babo od vysadenia tych liekov,tento mesiac som mala dostat mesiaciky 14 maja,zatial nedošli,vcera som si spravila testy dokopy 4 plus aj dnes a vsetky vysli pozitivne,mam len problem ze mam pocit ze kazdu chvilu mam dosta kramy,pocitujem bolest bruska ako pred mesiacikmi,je to normalne?v piatok odem na vys k dr.
Test pozitivny
4 poz.testy a vraj tam nic nieje
Elle dakujem presne tak ludia uz pomaly beru vsetko vazne k srdcu a pre ostatných som ženského rodu :)
Mia veď ked mas pozitivne testy a mas aj termin tak naco sem vypisujes?
Myslím, že to Galapagos myslel/a ironicky. Spravíš si 5 testov, ktoré ti vyjdú pozitívne, tak tiež nechápem, čo riešiš ešte na fóre. Chod na gyndu, nech ti to potvrdia.
Galapagos...nejde o žiadne vsugerovsnie,ale napisat niekomu ze urcite niesi po 5 testoch poz.testu je dost odvážne.mozno niesom,mozno som tehu ale v kszdom pripade sa tam nieco deje ked mi v kazdom teste ukazalo 2 čiarky....
Ak máš pozitívny tehotenský test, tak si tehotná. Pocity, ako pred menzesom sú úplne norrmálne. Gratulujem :)
preco by urcite nemohla byt tehotna ked jej vyslo niekolko testov pozitivnych a predtym sa o dieta snazili?
Určite nie si tehotná to si len vsugeruješ a pozitìvne výsledky môžeš mať aj falošné
Ano presne tak to je, máš pocit, že už už dostaneš menzes, a nič, pretože si tehotna. Ja som podľa toho vedela, že som tehotná a až potom som si spravila test, ktorý bol pozitívny.
Sorry ale mi do teba tu na fore nevidime a keďže máš termín u lekara ten ti vie viacej povedať ;)