ako vybieliť pleť?

RigorMortis1

Ipsik, máš pravdu, veľmi dobre poznám ten pocit. Nevšímaj si ich, že na teba nadávajú, tak či onak vieš svoje, oni vedia svoje, otec vie svoje, mama vie svoje, každý vie svoje, vieme svoje.
Vychutnaj si radšej zajtra poležanie na vlastnom katafalku, to ťa isto rýchlo upokojí a zbaví zbytočných depresií.

Ipsik

Ja si myslím, že keby že popracuješ ako vedúca vápenky, tak by ti pleť isto viac vybledla. My to máme tak, ak sme bieli, chceme byť tmavší, ak sme tmaví, tak chceme byť bledí. Môj syn, keď ma chce vidieť bledého, tak mi pošle fotku mojej ex. Vtedy to cítim, srdce začne biť ako zvon, tlak stúpa, vlasy začínajú šedivieť. Blednem. Ja som mu povedal, aby mi to nerobil, ale nie, ba, naschvál mi to bude robiť, just to spraví. Like father, like son... Aj mama, keď vstúpi do mojej izby s odistenou de.iatkou, tak aj vtedy trochu zblednem, ale nie je to až také ako pri tej fotke, to nie, to je oveľa horšie.
Tie témy ako čmeliak a modelka maybe ani nečítam. Mám to v paži. Každá by ma aj tak len komandovala, tak na to ja nemám náladu. Tolerancia zero. Se.iem na to, párte sa vy aj za mňa, ja vám to doprajem.