Sertralin a marihuana

Príspevok v téme: Sertralin a marihuana
Mirka08

Zdravim, chcem sa opytat na kombinaciu lieku Sertralin Activis a marihuany. Moj priatel ho uziva pol roka a vcera bol s kamaratmi a fajcili travu. Povedal mi to aj on a potvrdili mi to aj jeho kamarati. Som velmi vystrasena, chcela som, aby zavolal svojej lekarke ale on jej to vobec nechce vraviet. Prosim poradte, kto mate aspon nejake skusenosti alebo poznate skusenost niekoho druheho. Prosim surne, dakujem

Mattonii

Mirka to je jedna z najhorších kombinácií a ešte nevieš ako často berie marihuanu možno rok mu nič nebude ale za pár rokov sa to môže prejaviť mne to bohužial kedysi nikto nepovedal tak to priamo možno by som ho ani nepočúval ale vidím teraz dôsledky užívania marihuany na vysokej na sebe :(

baradu

neboj sa, nic sa mu nestane, ked si raz zafajcil. tato kombinacia je ok. navyse, marihuana ma casto sama o sebe antidepresivne ucinky.

lujzik

katastrofa. jasne ze sa to nemoze. ak chce mat raz schizu a byt invalid tak potom hej. nie je to sranda. s antidepresivami kombinovat psychotropne latky.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.