problem

Príspevok v téme: problem
polovicnyprinc

Prosim pomôžte mi čítala som tu pár problémov lebo si neviem dať radu s tym mojim. Ide o to ze moja mama ma nenavidi aj ked spravim vsetko dobre zacne ma hrešit stratila som aj tu najlepšiu kamaratku ,pretoze odyšla na intrak nemaam preco zit. Rozmyslala som aj nad samovrazdou no bojim sa . neviete niako pomoct prosim idem sa s toho zblaznit a. Este k tomu sa mi ludia občas smeju za vyšku a ta moja " naj kamoška" mi vzdy povie ze sa to napravi alebo ze som len v puberte. Prosim ludia pomôzte nejako

Vierka55

Ľudia ako tvoja matka sú tak ponorený vo svojich problémoch, že vôbec nerozmýšľajú o tom, čo spôsobujú svojim správaním blízkemu človeku. Myslím, že keby si si ublížila, určite by si to veľmi vyčítala. Takže, ak bude príležitosť a tvoja mama bude v pohode, skús sa s ňou o tom otvorene porozprávať. A čo sa týka tvojej výšky, musíš ju prijať v prvom rade ty a potom tie posmešky prejdu okolo teba, akoby sa ťa vôbec netýkali.

WHISPER

jedine vydržať a hned po skoncení skoly vypadnut niekam pracovat kde budes mat aj ubytovanie,,

dovtedy bud zavriet sa do izby, ucit sa... a ignorovat narusenu mate.r..

alebo ak maš moznost odist ku starym rodicom..

Nikolka42

Ahoj.
Koľko máš rokov?
Pokiaľ máš pocit, že ťa psychicky ničí, tak odíď.
Mòžeš sa s ňou skúsiť porozprávať, ako sa cítiš, čo ti vadí. Uvidíš ako bude reagovať. Treba na to veľkú odvahu sa porozprávať a pripraviť sa na to. Ale u mňa ma to utvrdilo len v tom, že musím odísť.
Ja som to mala podobné, našla som si priateľa, odsťahovala som sa ku mojej starkej. Síce sa mám teraz materiálne horšie, ale po psychickej stránke super.
S ňou sa nekontaktujem a je to pre mňa oveľa lepšie!