Megaprsia breast extra+

Príspevok v téme: Megaprsia breast extra+
Majjka23

Ahojte baby , mnohé z vás narazilo na tieto tabletky megaprsia. Ja som si kúpila dve balenia a som zatiaľ veľmi spokojná. Tie čo tým opovrhujú podla mňa pre nich strata času toto čítať. Ja som to vyskúšala a zatiaľ len chválim. Samozrejme u každej z nás to závisí inak. Každá je iná a prešla si niečim iným. Viac sa dočítate na ich stránke alebo stačí ak im napíšete správu,tiež za každé neotvorené balenie vám vrátia peniaze . Tabletky mi prišli na tretí deň od objednania a prišli v bielej obálke, na obálke nebolo napísané nič žiadna firma takže sa nemúsite báť. A baby radšej si na začiatok kúpte jedno balenie ..náhodou ak by to nevyšlo aby ste neprišli o veľa peňazí :)))))

Talu

Baby,pomahaju vam tie tbl. Uzivam ich uz 14dni. Rozmyslam,ze teraz objednam ine.tiez na podporu rastu prs. Mozem ich zmenit pocas uzivania?

Martina210

To co za nezmysli tu pises?este tabletky prsia nezväcsili :-D ja som vyskusala vsetky mozne tabletky a vobec nic.Nakoniec plastika prs.Toto je najosvedsenejsia metoda.A vysledok sa dostavi hned.