Ahojte baby , mnohé z vás narazilo na tieto tabletky megaprsia. Ja som si kúpila dve balenia a som zatiaľ veľmi spokojná. Tie čo tým opovrhujú podla mňa pre nich strata času toto čítať. Ja som to vyskúšala a zatiaľ len chválim. Samozrejme u každej z nás to závisí inak. Každá je iná a prešla si niečim iným. Viac sa dočítate na ich stránke alebo stačí ak im napíšete správu,tiež za každé neotvorené balenie vám vrátia peniaze . Tabletky mi prišli na tretí deň od objednania a prišli v bielej obálke, na obálke nebolo napísané nič žiadna firma takže sa nemúsite báť. A baby radšej si na začiatok kúpte jedno balenie ..náhodou ak by to nevyšlo aby ste neprišli o veľa peňazí :)))))
Megaprsia breast extra+
Ahoj, chcela by som zacat uzivat tieto tablety, ale nevies ake to bude po vysadeni? Zmensia sa prsia ?
Baby,pomahaju vam tie tbl. Uzivam ich uz 14dni. Rozmyslam,ze teraz objednam ine.tiez na podporu rastu prs. Mozem ich zmenit pocas uzivania?
To co za nezmysli tu pises?este tabletky prsia nezväcsili :-D ja som vyskusala vsetky mozne tabletky a vobec nic.Nakoniec plastika prs.Toto je najosvedsenejsia metoda.A vysledok sa dostavi hned.