Ahojte mam na vas jednu otazku, niekoho som spoznala paci sa mi a myslim, ze aj ja jemu, ale problemom je, ze je dost uzavrety a ja neviem ako sa k nemu dostat blizsie myslim co sa tyka konverzacie, nepusti si nikoho moc k telu aj ked inac je to vesely ukecany clovek no tazko sa otvori cloveku ohladne osobnych veci. Nejake rady od vas co ste mu podobni ?
Ako sa zblizit
no a este ma k tomu napada moznoze to, ze so srandistom sa mozes zblizit len cez srandu....ina moznost by bola, ze to s tebou mysli vazne aj on, tam konci vsetka sradna :-O
inak som to najprv citala, ze si ho spoznala "v praci"...., ale to bolo, ze "paci"
ak si ho spoznala "tu", tak asi viem o "koho" ide a zrejme nema doriesenu svoju minulost ohladne byvalej, takze radsej zapomen
Psst: ak je to vesely ukecany clovek, tak mi to skor evokuje extroverta, ci myslis, ze tym skryva len svoju hanblivost a neni taky skutocne?
problemsamosebe: a nikto ani netusi jak si taky clovek musi davat bacha, aby sa nahodou neotvoril tomu nespravnemu cloveku
IWillFollowYou - sak to je ten najlepsi typ na vztah aky mozes mat, ak neni vysloveny samotar, ze nechce byt ani s tebou
co ti na tom moze vadit?
...jak sa ti ho vôbec podarilo zbaliť?
ja mam frajera introverta a tiez je s nim tazko :D velmi tazko
U typu takeho cloveka je to problem aj v pripade ak mas rovnake zaujmy, alebo ak aj mate rovnake zmyslanie, nazory ako on.. tento clovek nic hlbsie s nikym preberat nebude aj keby chcel tak isty typ ma zvlasne obrateny tok myslienok a vsetko prebera len sam so sebou a jediny kto mu rozumie je on sam. Aspon podla seba pisem ze aj ked sa niekto snazil porozumiet, nikdy nepochopil. Musis mat uprimny zaujem a nechciet ho rozoberat, proste brat ho aj s chybami bez vysvetlovani a tiez velku davku trpezlivosti. Tym horsie prenho ak to v polovici vzdas a on uz bude pripraveny aj ked ty o tom nebudes vediet, ta vpustit do svojho sveta. Nikto by neveril ako ša introvert samotar extrem dokaze zmenit ked sa zamiluje a moze naplno doverovat jedinemu cloveku. A to sa napr. mne v zivote nestalo. Je to na tebe, aku cestu si k nemu zvolis.