Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vzťahy

Jatt

divocina1, pokiaľ sa tu od diskutéra vystupujúceho pod prezývkou "Ipsík" prestanú objavovať príspevky porušujúce definované pravidlá diskusného fóra portálu ZDRAVIE.sk, nebude dôvod, aby spomenutého diskutéra niekto viac upozorňoval. Ako som však vo svojom predchádzajúcom príspevku už uviedol, ja už sa touto osobou zaoberať nebudem a prenechám to kompetentným osobám.

divocina1

Jatt nechaj janka tak on je uzasny chlap..pomohlol mi ked mi bolo najhorsie a vzdy ma rozosmial :-) aj ked som ho hát sprdela aj tak ho lubim :-)

lLily

jatt, teba si predstavujem ako cloveka, ktory nosi traky, kratke nohavice, dlhe podkolienky, ma zajaci pysk a okuliare s velkym ramom a hrubymi diopatriami....vyzeras tak?

Mesačný princ

JakPan - bez akcie nie je reakcia.

Strach je len papierový drak. Stačí pokrčiť alebo roztrhať :)

Alebo jej napíš list :) Poprípade ju niekam pozvi a ak sa naozaj zamilovala, tak to neprehliadneš.

Mesačný princ

Jatt - trošku sebakritiky by ti nezaškodilo :D Možno začne niekto o chvíľku nahlasovať tie tvoje príspevky, ktoré absolútne nesúvisia s témou!

Skús asi poskákať na mieste alebo sa hoď o zem, ale ako súvisí tvoj príspevok s danou témou???

Jatt

Ipsík, žiadám Vás, aby ste sa vyjadrovali len k daným témam. V opačnom prípade začnem Vaše príspevky nahlásovať a budem prostredníctvom e-mailu kontaktovať administrátorov stránky.

Nie je to Váš prvý podobný príspevok. Varujem Vás s tým, že toto varovanie smerujúce na Vašu osobu je moje posledné...