Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Modelka, maybe?

Príspevok v téme: Modelka, maybe?
Nella127

Ahojte!
Nechcem si tu teraz namýšlať, ale byť modelkou je proste môj sen. Cestovať, byť slávna,...viem, že to je ťažke sa v tejto dobe presadiť, ale...mám zatiaľ 14 rokov, teraz v lete 15 a okolo 174-176 cm, takže ľudia čo si myslíte. Svoju postavu by som chcela zmeniť, byť štíhlejšia, ale no neviem. :)

Nella127

WHISPER: hej, hej chcela by som chodiť do fitness, ale zas tam zasa priberem tie svaly a keď na začiatku toho cvičenia budem priberať neviem to sa mi moc s tým priberaním nelúbi

Ipsik

Ja som bol v kontakte s dvomi modelkami. Lily mám stále rád, ale ona sa rozhodla, ok, rešpektujem jej rozhodnutie. Nebudem sa vtierať, ale mám ťa stále rád, som trochu cvok, ale už som normalizovaný. Keď môžeš, tak mi napíš, keď nie, tak nie. Už je to asi aj tak pasé. Ja si viem priznať svoju chybu, vtedy mi prepínalo z rozvodu, ale teba mám stále najradšej. Ale ako chceš. Posielam Ti aspoň pusu.
Ale jedno Vám poviem verejne, ak sa stane niečo Ali.ee, tak potom uvidíte, čoho som schopný. Ja tam prídem osobne, čo málokedy robím, ale dám si tú námahu.
Rozumieme si, či ani nie?
P.S. Tie Vaše Kindergarten-Hacker-Attacke si nechajte pre deti v materskej škôlke. Mňa to z miery ani na sekundu nevyvedie z miery. Rozumieme si? Či ani veľmi nie? Keď nie, tak mi isto porozumiete.

WHISPER

ale ako modelka zajedat chipsami po veceroch nebudes moct... uč sa na zdravu stravu, pohyb, sport... aby si mala pevnu postavu..

nie ako tie kvazi modelky na molach-resp. MISS...
ktore su anorekticky, nežeru, pohyb žiadny tak su ochabnute a vsetko sa na nich trasie- ochabnuta koza...

Nella127

Ide o to, že som prirodzene štíhla, akurát min. rok a rok aj pred tým som začal nudu riešiť jedením čipsov, takžeeee, ale nepribrala som tak veľa ako si myslíte, max. 8 kg. Ale za dva roky stále jedenia (každý deň) čipsov neviem či son nepribrala veľa. Samozrejme trz som s tým skončila, aj keď trochu si doprajem, ale chcem chudnúť. A pás ešte som sa nemerala, ale teraz idem na tg, takže neskôr, ale presných 60 to podľa mňa nie je...

pomocnica

A koľko máš pás? Myslíš, že si výnimočná? Ak nie si tuctová, postava nemusí byť dokonalá(lebo taká ani nie je), tak potom tu určite je šanca. ;-)
Držím prsty. :-)

Nella127

Áno, máe pravdu je to drina. Ale teraz som konkurzy premeškala, lebo som si nebola istá, ale na ďalší rok skúsim. Fotky zatiaľ žiadne nemám (nový mobil). Bohužial pás nie je 60. Ale skúsim to.

stastnablcha

mat sen je uzasne.. ale modelka to nieje len ze si slavna a cestujes... je za tym kopa driny, ponizenia a vsetkeho mozneho co si len vies ( a aj nevies ) predstavit ... ak si si ista ze to je to co chces, zacni sa poriadne ucit reci a potiazne aj to ako sa spravat v spoločnosti :) o vzhľade nehovorim, lebo to asi vies posudit aj sama ..

Slachva

tak vysku na to mas,uz len tu postuvu trosku vypracovat,kedze pises ze ju chces trochu a za skusenie nic nedas...nepridala si ziadnu fotku,tak nevieme ako vyzeras...ale vyskusaj ist na nejaky konkurz a potom budes mudrejsia...bud si ta vyberu alebo nie