Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Modelka, maybe?

Príspevok v téme: Modelka, maybe?
Nella127

Ahojte!
Nechcem si tu teraz namýšlať, ale byť modelkou je proste môj sen. Cestovať, byť slávna,...viem, že to je ťažke sa v tejto dobe presadiť, ale...mám zatiaľ 14 rokov, teraz v lete 15 a okolo 174-176 cm, takže ľudia čo si myslíte. Svoju postavu by som chcela zmeniť, byť štíhlejšia, ale no neviem. :)

lLily

jezis ne, ja pisem hlavne ohladom tej vysky len, ze mozes narast este viac od tych 15-tich, a ked mas aj vyssich rodicov a surodencov, tak dalsie plus - moj brat ma 188 cm

lLily

prepac, tak k teme - ano, tiez som mala v 15-tich 175cm a potom este trochu povyrastla (zaokruhlujem to na 180, i ked mam asi trochu menej) a rodicov mam tiez podobne vysokych jak ty, mama 165cm a otec 182cm

Nella127

Inak, je podľa vás pravda, že plávanie napomáha rastu a štíhlosti? Lebo začínam plávať, tak ako čo si o tom myslíte. A môj vek už viete a moja mamina je vysoká 168 cm a otec 186, tak čo myslíte môžem podľa vás mať aspoň tým 178? Najlepšie by bolo 180 cm a nakoniec mám 173 cm

ipsik

Ja nemam nic proti modelkam. Poznam niektore a mam ich vsetky rad, len problem je v tom, ze velmi dobre vyzeraju, to je fakt.A mam obavy, ci to ustrazim. Lili, mam Ta rad. Kasles na mna, aj tak Ta mam rad.

WHISPER

nella ...prečo by si mala priberať...? ved si treba kondičneho trenera zaplatit daju sa aj lacno.. nech ti jedalniček urobi a cviky na "rizikove partie" nebudeš predsa chodiť do fitka dvyhať činky 7 dni v tyzdni aby si bola kulturistkou... modelky chodia do fitka...
len za to aby si mala peknu pevnu postavu...

mne ako modelka sa pači len jedna Andrea Verešová...
v jej veku zatieni 20ročné.. pevne telo, ziadna celulitida a po 2 detoch..
lebo zdrava strava a cvičenie, ona sa venuje tušim joge a pilates či čo...