Neviem komu šibe viac - či chalanom alebo babám.

lLily

sorry, to malo byt duhove....sustredila som sa, aby som napisala spravne I/Y v kristalovych a tak som pre zmenu urobila chybu v duhovych

jezzis uz aj zlate a perletove:

anitram.wordpress.com

Marosko-n

Bolo by na čase keby sa všetci rodili duchovne na úrovni s krištálovým srdcom. Ježiš povedal - ak nebudete ako deti , nevojdete do Božieho kráľovstva !
To platí aj pre krištálovduchovné deti !!! Boh je Láska .
Ale akosi skoro všetkým šibe, veľa rozvodov, pretechnizované auta, čípovanie ľudí, genetické potraviny, umelý otravný cukor-aspartam a všetci majú vedomosti s 5-timi diplomami a múdrosť v zadku .
A vraj to nie je pravda. Tak predsa treba stým niečo robiť Kryštálovoduchovná generácia je to váš čas, tak dokážte že ste lepší !!!!!!

lLily

a to Marosko este nevies, ze po indigovych prisli uz aj duchove a kristalove deti....nahovno svet take deti potrebuje a tak ich bude cim dalej tym viac, bo oni sa rodia zvacsa do nafigu podmienok aj rodin

Ipsik

Ti garantujem, že keby som tej slečne operoval pery podľa postupu z netu, tak by vyzerala isto lepšie:-D Ona už musí byť nachystaná na riadne veľké banány, wow.
Apropo, ja som nevedel, že ide hokej, lebo preferujem futbal, pardón a hrali sme proti USA, aj prehrali. Neviete mi povedať, že čo je to za krajinu, to USA? Ja som sa ju snažil nájsť na mape, ale nikde som ju nenašiel. Tá krajina vznikla len pred nedávnom, či ako? Otvorím mapu, vidím Slovensko, Čínu, Indiu, ale USA?
Budem držať Nemcom, už keď sme prehrali. Ich drücke Ihnen meine 10 Finger!

Marosko-n

Však sa tam do tej jaskyne vrátite, indigové deti !, vraj po 90 rokoch dodnes sa rodia neskromné, namyslené s vyžším IQ, ale dodnes sa vybudovalo všetko, aj počítače aj rakety a nepotrebovali sme idigove ,namyslené a neskromné deti !!!, ani vyžšie IQ !! K čomu vám mladý to bude ,keď nič už také nedosiahnete !!!
Dnes všetko čo máte môžete ďakovať predošlým generáciam.
Takže stále platí - treba skromnosť,trpezlivosť a cieľavedomosť.