Caute, skratim to ... priatel...podla mna chory clovek, patologicka ziarlivost...
Otazka : ako to riesit?
Popis: strucne, vie aj si priznal ze je ziarlivy az chorobne , ale liecit sa nejde, len same vyhovorky a dovody preco nemoze, neda sa, nemusi.... , pri najhorsom uz pojde k doktorovi ale s komentom ze tam ide len koli mne a nie koli sebe , a ze doktora ani nebude pocuvat co mu tam rozprava....
mam z neho dost.
Po vyhodeni z domu sa mi vyhraza ze ma uda, alebo ze mi narobi problemy a ze za to budem pykat ze sa s nim rozidem ... neviem ci to len tak skusa a hovori alebo to mysli vazne a je odhodlany nieco urobit... ..
neviem co v takejto sit.robit.. citim sa so zviazanymi rukami...
Ako toto riesit? alebo radsej ani neriesit?
Ignorovať. V tomto prípade nič iné nemá zmysel.
Skorpion?
Velmi pekne Vam dakujem za odpovede a napady :D Dam na Vase rady , ale najprv si to nejak opatrne naplanujem ... :D Ale dakuje velmi pekne :Da to s tym ,,mam kamosa pravnika,, je super napad , vdaka velmi...
Máš tu samé dobré rady. Jednoznačne sa ho musíš zbaviť. Ak to nepôjde inak, môžeš podať na polícii trestné oznámenie pre nebezpečné vyhrážanie, ale predtým sa poraď s právnikom, aj ohľadom tej "svojej veci".
Podľa mňa ti nepomôže nič iné, len pretrhnutie akýchkoľvek kontaktov.
neviem111111 to to dobre napísala, no nebýva to jednoduché. Pred týmto psychickým vydieraním ťa len tak neochráni tvoja asertivita, musíš to spraviť trošku sofistikovanejšie.
Môže sa naozaj stať, že ťa fyzicky napadne a v tom prípade už možno nespravíš nič, pretože sa môže dostať do takého amoku, že skôr, ako zavoláš políciu, tak ťa môže zabiť.
Dobre si to premysli
tak to ze si a mu zverila s tym je uz tvoj problem...
mu povedz ze mas kamarata pravnika a ze uz je premlcana doba..ojeb ho nejak..alebo neviem..
alebo mu povedz ze ak to nahlasi bude spoluvinnik, kedze o tom vedel a nenahlasil...
Whisper :D v minulosti sme s kamosmi maali nejake ,,nelegalne aktivity, asi mesiac to trvalo.. ja hlaupa som mu to zvesila na nos, takze o tom vie a neviem ci ma dokaz, ak je sprava dokaz.... no a s tym sa my vyhraza ze ma uda ak sa s nim rozidem .
nemá ta za co zalovat, nie si mu nič...! a toto mu aj povedz..
ty sa mi vyhrazat nebudes zbal sa a chod do piče! ked sa s nim pekne nedá...
mne sa jeden narušeny magor vyhrazal ze sa koli mne zabije,klakol si na ulici predo mna a rozreval sa...
povedala som mu že na mna citove vydierania neplatia! ze ho nechcem! otočila som sa a odišla som.. predstav si!!! žije!!!
vyhodit, vsade zablokovat, ignorovat, ak mas moznost, tak aj prestahovat. on sa vyhraza aby v tebe ozivil strach a aby si sa s nim nerozisla. tym ze na tie vyhrazky reagujes mu ukazujes ze to je dobra taktika. treba ho vysmiat ze sa ho nebojis a hotovo. ak by sa ti vyhrazal nasilim a podobne, tak samozrejme kontaktovat policiu.