čaute čaute...stala sa mi taká vec....však normálka bežná vec človek sa rozchádza a schádza, hľadá toho svojho partnera....ale pred viac ako 2 rokmi som spoznal jedno dievča s ktorým som sa neskôr zblížil tak že sme začali spolu chodiť no len to bol vzťah na diaľku...ona z Košíc ja z Bystrice....a proste sme sa rozišli v dobrom....s tým že to proste nepôjde asi takto...dohodli sme sa že sa budeme kontaktovať nie tak často...ale aby sme vedeli aspon raz za týžden čo je s tým druhým.....ona si medzi časom našla priatela takže naše kontakty sa pretrhli uplne.....no zrazu 3 mesiace dozadu sme si začali písať, volať proste komunikovať každý den...s tým že si píšeme že si chýbame a pod.....neviem mám 25 myslím že som emocionálne dosť vyspelý ale jednoducho neviem to vycítiť...v Piatok ideme spolu na vínko...a proste neviem máte pocit že takto komunikujú spolu kamaráti?.....môj názor je že nie ale chcem počuť ten váš...budem rád...majte pekný deň
S bývalou najlepší kamarát?
Pridam sa k tejto debate ,... z osobnej skusenosti potvrdzujem ze su nejaky ex , ktorych by som uz nikdy nechcela vidiet, ale su aj taki, s ktorymi sa doteraz normalne pekne bavime , a ked sa da tak skocime von a spravame sa k sebe normalne pekne .
Neda sa rozlisit ci je to dobre alebo nie , ale podla pocitov,... ako sa citis.
A niekedy sa stane ze ludia spolu nedkozau zit normalne ale ako kamarati su super :D
kamarati? myslim, ze to nie je dobry napad
Mne stacilo si precitat, odkial je)
Teraz ma vychod zrejme zlincuje :D
No ja by som si na nu dala pozor uz len preto, ze je z vychodu :D Ja mam proste averziu k vychodu (osobne skusenosti a aj inych ludi. Neviem, ci ide o nahodu ze tolko ludi nadava a maju zle skusenosti zrovna s vychodniarmi, no nieco na tom asi je. Ako partaci na zabavu pitie blbosti su OK. No ako partneri kolegovia spoluziaci ai su zvacsa podrazaci vychcanci vyuzivaju oskalpuju o vsetko, bez svedomia ai. Proste muzi su este ako-tak OK ale tie ich zeny z tade omg). Tolko mojich znamych znicili prave vychodniarky ze az :D asi zatuzili po "exotike" divokosti nesputanosti ai ai, ale ci im to stalo zato, neviem. Prisli o peniaze majetky, deti, alebo im zlomili srdcia ai) A to boli pritom akoze "tvrdi dominantni" muzi a zametali zatocili s nimi ako s handrami.
Autor prispevku. Uvedom si priciny vtedajsieho vasho odlucenia a rozluky. Bydlisko ste zrejme odvtedy nezmenili. Cize je to o tom istom ako vtedy, nacom vam skrachol vztah aj vtedy. Teraz ide o to - co sa odvtedy zmenilo. Je jeden z vas ochotny sa "obetovat"? Zmenit bydlisko pracu zazemie ai? Lebo na tej dialke to moze opat stroskotat. No funguju aj vztahy na dialku a zas my tu nie sme vzdialenostami ako v USA. Ale kym sa do toho vrhnes, zvaz vsetky moznosti. Ked v tom uz budes lietat, bude totiz uz neskoro.
Podľa mňa jej po rozchode s tým druhým chyba pozornost. Daj si pozor, aby si sa zbycne nenamotal.
Aj mne sa stalo podobné, z ničoho nič mi napísala láska so strednej školy po 17 rokoch. Prvý krát som neodpísal nič ubehla doba a napísala druhý krát. A ja som odpísal. A písali sme, písali sme, volávali sme spolu. Všetko bolo OK až na to, že som sa časom dostal do JEDNOSTRANNÉHO vzťahu. A nakoniec, že kamaráti zostaneme! U mňa je to jasné vymazal som všetku konverzáciu číslo aj fb. A potom som si to všetko dal dokopy! Vraciam sa k svojmu životu s doby predtým ako mi napísala! Ľutujem, že som vôbec odpísal vtedy
ne, kamarati asi tazko budete....ako nevravim, ze to neni mozne
pre co konkretne ste sa vobec rozisli a kto koho za akym ucelom kontaktoval?