Ak niekto vypije 6-8 Monster drinkov a vyfajci dve krabicky cigariet? Moze si velmi poskodit?

Doki777

RIEŠENIE :
MIND MASTER
Mind Master je určený pre ľudí, ktorí sú ohrození nadmerným stresom vo všetkých jeho podobách. Posiľuje schopnosť odolávať zaťaženiu, zlepšuje naše sústredenie, výkon, pozornosť aj pamäť a tiež znižuje následky dlhodobého a nadmerného napätia na telo i dušu. Je unikátnym koktailom antioxidačných látok, mnohé z nich majú rad ďalších pozitívnych účinkov na ľudské zdravie, vrátane pôsobenia pri prevencii a podpornej liečbe nádorových a kardiovaskulárnych chorôb. Jednou z hlavných zložiek Mind Master je resveratrol. Je to molekula, ktorá je v nemalom množstve obsiahnutá v červenom víne. Táto unikátna molekula sa radí do skupiny tzv.polyfenolov a do podskupiny stilbenov. Patrí medzi rastlinné metabolity, ktorými sa rastlina bráni proti množstvu stresových faktorov, ako je infekcia /napr.plieseň/, poranenie alebo nadmerné slnečné žiarenie.
Resveratrol sa v organizme mení v ešte učinnejšiu látku – piceatamol. Majú výrazné antioxidačné účinky, čo je výhodou v prevencii a podpornej liečbe pre mnohé nádorové ochorenia a ochorenia kardiovaskulárneho systému. Kladnou stránkou je zníženie oxidácie cholesterolu na formu, ktorá sa ukladá do cievnej steny, zníženie hladiny dobrého cholesterolu /HDL-cholesterol/ a zníženie priľnavosti krvných doštičiek na stenu ciev, čo zmenšuje riziko vzniku krvnej zrazeniny nad poškodenou cievnou stenou. To všetko má pri ochorení cievnej sústavy veľký význam.
Resveratrol aktivuje tzv. „gény mladosti“ a ich bielkovinové produkty /tzv.sirtuiny/, ktoré „opravujú“ poškodené časti molekúl DNA a tak sa podieľajú na spomaľovaní procesu stárnutia buniek a vlastne celého tela. Predpokladaná zdraviu prospešná denná dávka resveratrolu je 50 mg/deň, pri nádorových , kardiovaskulárnych a iných závažných ochoreniach 100-200 mg. Výskumom, klinicky – bolo preukázané, že resveratrol zvyšuje účinnosť betaglukanov, ktoré stimulujú imunitu /napr. beta-glukany z huby Reishi..a pod./.
Ďalšou, veľmi významnou zložkou Mind Master je extrakt so zeleného čaju /Camellia sinensis/. Obsahuje množstvo účinných látok zo skupiny flavonoidov – najznámejším zástupcom flavonoidov je epi-gallo-katechin—gallát /EGCG/. Ten má výrazné antioxidačné a tiež protinádorové a imunomodulačné účinky. Veľmi dôležitou zložkou zeleného čaju je aminokyselina L-theanin, ktorá znižuje pocit stresu, napätia, stiesnenosti a zvyšuje schopnosť vnímania a učenia sa.
Treťou významnou zložkou je rastlinné farbivo chlorofyl – má aj regeneračný účinok, môže sa to týkať napr.obnovy utlmenej krvotvorby po chemoterapii, ďalej má detoxikačné účinky a kladný vplyv na hojenie rán.
Mind Master obsahuje 36 % Aloe Vera, zvyšuje dostupnosť niektorých látok /transporné funkcie – napr.vitamín E , vstrebáva sa až o 269 % viac pri súčasnom použití aloe Vera/.
Ďalej Mind Master obsahuje vitamíny skupiny B /B1, B9, B12/. Pre okamžitý zdroj energie v Mind Master je v ňom obsiahnutá Stevia sladká /Stevia rebaudiana/, ďalej Selén, ktorý je súčasťou dôležitého antioxidačného enzymu – gluthionperoxidasy, koenzym Q 10 /ubichinon/, cholin/vitamín b8/.

KEDY UŽÍVAŤ MIND MASTER
1. Všetky stavy spojené so stresom/napr.nadmerné pracovné vyťaženie, stresové situácie v rodinách a pod./
2. Stavy vyčerpanosti /napr.depresie, chronický únavový syndróm a poruchy pamäti a koncentrácie
3. Kardiovaskulárne ochorenia /predovšetkým stavy po infarkte, mozgovo-cievnej príhode, ischemickej chorobe srdca, ateroskleróze a pod./
4. Pacienti liečení na vysokú hladinu cholesterolu
5. Nádorové ochorenia /všetky typy – ako doplnok liečby/
6. Všetky stavy spojené so sníženou imunitou
7. Preventívne používanie Mind Master ako ochrana organizmu pred oxidačným stresom a tiež ako prevencia pred civilizačnými chorobami

Dávkovanie Mind Master je 80 ml denne, na lačno alebo minimálne hodinu po jedle, vždy v dopoludnajších hodinách. U závažných ochoreniach môžeme dávku navyšovať až na 120 ml denne /Nádory, kardiovaskulárne choroby/ Jeden uzáver na fľaške má objem 10 ml, jedna denná dávka teda je 8 naplnených uzáverov.

borisvelat@gmail.com
+421902310553