Tehotna v mladom veku

Príspevok v téme: Tehotna v mladom veku
Lulu-122

Ahojte prosim vas pomozte mi..vcera som mala sex s priatelom a bolo to prvykrat. Ja som uz predtym mala sex ale nebolo to take poriadne a on este nemal vobec. Pouzili sme kondom ale ako sme to dorobili on mi povedal ze nieco vytieklo lebo sme sa milovali aj ked sa uz spravil. Bojim sa,obaja sme v hroznom strese. Rozmyslali sme nad tabletkou po ale bojim sa toho pretoze mi to rozhadze vsetko. Prosim vas pomozte mi co mam robit,ci cakat alebo ako.. a po kolkych dnoch tehotensky test ukaze ci som alebo niesom? Mam 16 a priatel 18

lienka_1

no tiez by som volila mensie zlo a teda tabletku, ale priatel by si mohol radsej predtym cosi nastudovat, lebo koniec koncov budes znasat vsetko ty :/

WHISPER

pokial nebudes tehotna tak nabuduce pouzi aj pharmatex pre istotu, ked tvoj trtkač je debil a nevie vtáka použivať...

Noelinka

Mali ste myslieť na kondom a inu ochranu nie teraz robiť paniku okolo TT. Test ti ukáže ca 14 d po sexe či si či nie si TT. Tak radšej tbl PO keď nechcete dieťa a nabudúce si dajte pozor

Anonymna5

V prvom rade mi príde zvláštne, že ste v sexe pokračovali ďalej aj po partnerovom orgazme - kedy je to chlapovi už nepríjemné a dochádza aj tak k ochabnutiu... ale ok...

Myslím si, že šanca na otehotnenie je malá, ale ak si chceš byť istá použila by som tabletku PO - vždy lepšie rozhádzať si takto hormóny ako priviesť na svet dieťa pokiaľ ho nechcete alebo nebodaj podstúpiť potrat.

A tehotenský test ukáže skutočne spoľahlivý výsledok až keď mešká menštruácia. Uvádza sa na krabičke, že aj skôr, ale v čase vynechania je to istejšie.