Kúpele na dýchacie cesty - ktoré odporúčate?

Príspevok v téme: Kúpele na dýchacie cesty - ktoré odporúčate?
Biela Kobra

Dobrý deň, s ktorými kúpeľmi na dýchacie cesty máte dobré skúsenosti? (Kúpeľná liečba kat. B). Ide mi hlavne o kvalitu ubytovania, stravy, pripojenie na internet, prístup personálu a organizačný systém, či je to ako v nemocnici alebo v kúpeľoch a či sú aj iné procedúry, resp. wellness (masáž, bazén). Napr. nie ako Tatranská kotlina, kde bolo treba okná na izbe zabedniť voľnými matracmi, aby nefúkalo, na raňajky, obed a večeru bola UHO (univerzálna hnedá omáčka) a top procedúra bola inhalácia sulinky... Okrem Tatier zvažujeme aj Štós. Ďakujem za odpovede.

Biela Kobra

Ďakujem za odpoveď. Keby to bolo možné riešiť s lekármi, riešila by som to s nimi. Žiadny lekár pacientovi nepovie, že v tej a tej liečebni sa nedá pre pleseň stúpiť do sprchy, ani že ti na izbe bude fúkať a zatekať cez nedoliehajúce okná, pokiaľ ich nepodložíš dekou alebo matracom z postele, ani že ak sa chceš slušnejšie najesť, tak musíš ísť do pizzerky vo vedľajšom meste, ani to, že hoci máš všade v letákoch napísaný "wifi internet", tak bez svojich vlastných mobilných dát sa na internet nepripojíš, ani keď máš router na hoteli nad hlavou... Preto by som chcela naozajstné skúsenosti od pacientov.

WHISPER

a čo to neriešiš so svojou lekárkou...?
moj otec chodí do Smokovca... tie kupele su hradene zdravotnou poistovnou na dychacie cesty prospieva horsky vzduch...
pokial chce niekto wellness, treba si zaplatit nejaky 5* hotel s procedurami... vid. zlavomat. a podobne.. zvyknu tam byt akcie na vikendove, 5,7 dnove pobyty.. aj s procedurami...
ja som ako dieta chodila do Heliosu,.. ktory rozkradla J&T ze je z nho ruina.. mala som tam saunu, bazen, kino, skola vsetko mozne..
čo uz v dnesnych hodeloch spolu všetko pod jednou strechov nie je..