Dobrý deň, s ktorými kúpeľmi na dýchacie cesty máte dobré skúsenosti? (Kúpeľná liečba kat. B). Ide mi hlavne o kvalitu ubytovania, stravy, pripojenie na internet, prístup personálu a organizačný systém, či je to ako v nemocnici alebo v kúpeľoch a či sú aj iné procedúry, resp. wellness (masáž, bazén). Napr. nie ako Tatranská kotlina, kde bolo treba okná na izbe zabedniť voľnými matracmi, aby nefúkalo, na raňajky, obed a večeru bola UHO (univerzálna hnedá omáčka) a top procedúra bola inhalácia sulinky... Okrem Tatier zvažujeme aj Štós. Ďakujem za odpovede.
Kúpele na dýchacie cesty - ktoré odporúčate?
Ďakujem za odpoveď. Keby to bolo možné riešiť s lekármi, riešila by som to s nimi. Žiadny lekár pacientovi nepovie, že v tej a tej liečebni sa nedá pre pleseň stúpiť do sprchy, ani že ti na izbe bude fúkať a zatekať cez nedoliehajúce okná, pokiaľ ich nepodložíš dekou alebo matracom z postele, ani že ak sa chceš slušnejšie najesť, tak musíš ísť do pizzerky vo vedľajšom meste, ani to, že hoci máš všade v letákoch napísaný "wifi internet", tak bez svojich vlastných mobilných dát sa na internet nepripojíš, ani keď máš router na hoteli nad hlavou... Preto by som chcela naozajstné skúsenosti od pacientov.
a čo to neriešiš so svojou lekárkou...?
moj otec chodí do Smokovca... tie kupele su hradene zdravotnou poistovnou na dychacie cesty prospieva horsky vzduch...
pokial chce niekto wellness, treba si zaplatit nejaky 5* hotel s procedurami... vid. zlavomat. a podobne.. zvyknu tam byt akcie na vikendove, 5,7 dnove pobyty.. aj s procedurami...
ja som ako dieta chodila do Heliosu,.. ktory rozkradla J&T ze je z nho ruina.. mala som tam saunu, bazen, kino, skola vsetko mozne..
čo uz v dnesnych hodeloch spolu všetko pod jednou strechov nie je..
Nikto nič?