Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stále nič...

Príspevok v téme: Stále nič...
piiit

Prečo ľudia majú prvé skúsenosti so vzťahmi a sexom už tak skoro vo veku 14-15-16-17 rokov?? Ako je to možné? To tí ľudia tak skoro dospievajú alebo čo?

Ja som nikdy v živote nemal babu a asi už ani nebudem schopný sa do nejakej zamilovať... proste hnusia sa mi, za to že mali skúsenosti predo mnou... nájsť krásnu babu, ktorá by bola rovnako neskúsená ako ja je skôr sci-fi...

Proste aj keď sa mi nejaká zapáči a zistím, že predomnou už nejakých chlapov mala tak som na ňu (neoprávnene) naštvaný... Mám taký pocit, že sa cítim byť ukrivdený... Cítim sa byť ako looser, lebo som nebol za celý ten čas schopný nič dosiahnuť (jedine tak úspechy v práci, lebo nemám partnerku, nemám nikoho ku komu sa vrátiť domov tak môžem pracovať koľko chcem..)...

Ale proste nedokážem sa dostať z toho začarovaného kruhu, že sa cítim byť urazený na celý svet za to, že ja som ešte stále neskúsený. Neviem ako tie pocity poraziť, cítim hnev, hrozný hnev a depresie, obzvlášť keď vidím mladé páriky ako sa na verejnosti objímajú, viem že môj hnev je nesprávny a že za všetko si môžem len ja, ale nemôžem sa toho zbaviť.. som zaseknutý :/

Mesačný princ

Neviem ako ty, ale ja by som nechcel v 14 tich frajerku, ktorá má za sebou pomer s 20timi chlapmi. Omg...to kde sme? :O

Skôr ma zaráža tvoj postoj...nič v zlom

Je to smutné

Nechcel by som niečo takéto zažiť...

ale je rýchla doba, no ako sa hovorí, niekedy si je lepšie počkať a hľadať to, po čom túžime. trpezlivosť prináša ruže. netrpezlivosť hanbu a pohlavné choroby.

WHISPER

by si bol prekvapeny kolko zien hlada sexpartnerov, lebo na frajerov nemaju čas.... ved chod na sexzoznamku... a možeš sexovať...