Ahojte prosím o radu,mám nevyrovnanú psychiku lebo sa mi v minulosti stala tragédia.Prišiel som o rodiča keď som bol ešte dieťa.Môj otec si vzal život veľmi drastickým spôsobom.Odvtedy som ostal ako zlomený a znenávidel som svet.Bývam už ako dospelák s matkou ktorá ma vyživuje.Keď sa jej to niekedy opýtam nič mi neodpovie,len mikne plecom a po pár minútach si ,,naleje''.Nikdy mi nepovedala dôvod a nedostal som to od nej.Namiesto toho mi neustále vyčíta že už mám vek že si mám nájsť ženu a založiť rodinu.Ale môj hlavný problém je v tom že som inak orientovaný aj keď to pravdepodobne vie.Možno by som chcel aj ženu aj deti ale už sa navždy musím asi zmieriť s tým aký som.Myslíte že môj otec mohol byť podobne orientovaný len sa to v minulom režime hambil priznať?
Môj životný problém
nemaju, ale ja by so zenou zit nechcela a zvlast po tak otrasnej skusenosti s matkou....takze pre takeho cloveka je ozaj lepsie a unosnejsie, ked ho budu pritahovat radsej muzi
co tam po nejakom napadnuti? kazdy sama pravo branit pripadne vratit uder...to sa moze stat aj heterakovi, i ked z ineho dovodu, ale moze
A ty nechceš byť lesba?
Ty nechceš byť gay?
Myslíš si Lili že gajy to majú ľahké aj v tejto dobe?Videla som prípad keď takto orientovaný dostal nakladačku na disko len preto že chytil druhého za zadok.Kedysi sa to považovalo za deviáciu ale v dnešnej dobe je už všetko normálne.
mozno nebol, ale mat taku mater, tak byt chlapom, tiez by som radsej bola gayom