Dobrý deň, mám 15 a mám otázku.
Chodím do školy do mesta na osemročné a chodil so mnou jeden chlapec, ktorý sa mi už rok brutálne páči, stále na neho myslím, dokonca som sa kvôli nemu rozišla s priateľom.
Problém je, že on asi nevie kto som. V autobuse si ma všimol, často si sadal za alebo pred nás, keďže ja sa presúvam v buse s kamarátom. Očný kontakt, úsmevy, prípadne sa na mňa pozeral a púšťal ma, ale to je všetko asi zbytočné.
Na polroku prestúpil naspäť do mojej starej školy, lebo chodil na športovú z ktorej ho vyhodili.
Keď som sa tam aj bola pozrieť a stretla som ho, usmieval sa nič viac. Raz som mu zbabelo napísala, že ahoj, no on neodpísal a neviem, že či preto že ma fakt nepozná, alebo preto, že nemá záujem. Mojím problémom je strach z ľudí či komunikácie, prosím poraďte ako na to všetko. Ďakujem.
Páčim sa mu?
"....sa mi už rok brutálne páči, stále na neho myslím, dokonca som sa kvôli nemu rozišla s priateľom"
Dúfam, že z toho isté dôvodu sa s tebou čoskoro rozíde ten, za ktorým tak páliš!! Prajem ti to, prajem ti to 100 krát, prajem ti nech sa tomu chlapcovi zapáči iná a na teba sa vykašle, nech poznáš aké to je.... ty SVIŇA SKURVENÁ !!
ved si písala že si sa s priatelom rozisla....
no a je zaujimave ze na FB ste v priatelstve ale ked sa nazivo stretnete sa nebavite , sotva sa na seba usmejete...
to su tie fb priatelstva..
na živo sa ludia ani nebavia, ako mne z prace jeden chalan poslal ziadost a ked som ho stretavala aj predtym aj potom ani sa mi nepozdraví,..pochopitelne som ho neprijala... hocikoho okoloiduceho si tam nedám...
Priatelia na FB sme.
Čo sa toho vzťahu týka. Ono to je tak, že keď už namiesto svojho priateľa začnete myslieť na niekoho iného, niečo je zle. Jednoducho sme sa aj vo veľa veciach nepohodli, nevideli sme jeden zmysel v tom to znásilňovať. Ale tak, chápete, ono je to fakt čudné, keď už sa pristihnete ako myslíte na dotyčného, keď ste vonku so svojím priateľom.
To, že ste kvôli Vami uvedenému dôvodu pristúpili ku kroku ukončenia vzťahu s Vaším priateľom, je podľa môjho názoru prinajmenšom zbabelé.
Mám na Vás otázku: V prípade, že by ste so spomenutým mladým mužom započali vzťah, boli by ste schopná tento vzťah po určitom čase ukončiť z rovnakého dôvodu, ako predošlý vzťah?
Som toho názoru, že si v dohľadnej dobe žiadný vzťah nezaslúžite.
Nema zaujem.
otázka znie:kde si mu napísala...? kedze jeho tel.č. asi nemaš tak sms asi nie, usudzujem že FB, no a pokial ho nemas v priateloch tak mu tu spravu hodí do časti "žiadosti o kontakt" to znamená, že si to absolutne nemusí všimnuť, lebo mu nezasvieti že má správu, zvlast ak chodi cez mobil...messenger..... ja si to v PC rozkliknem a ked mi pise niekto cudzý tak tam je " žiadosti o kontakt(1) " cez PC to vidím...
mozno pacis a mozno je to len zdvorilostneho razu, ale ocenujem, ze si sa kvoli tomu rozisla so svojim priatelom, lebo i ja som isteho casu bola v podobnej situacii a nelutujem toho