Zdravím všetkých....pred týždňom na svojej oslave narodenín som spadol na tvár(bol som dosť mimo)...odvtedy mám problémy so zubami....teda ono nie sú to problémy....ale ja som strašný hysterik...po páde som zistil že sa mi posunuli predné zuby avšak náraz samotný si nepamätám...ráno som sa zobudil ústa ani brada ani pery ani nič ma nebolelo....avšak čítal som si o mŕtvych zuboch a mám teraz fakt panický strach z toho že mi "zomrel" chrup...cítim sa divne...po prečítaní článkov som si v ústach aj nahmatal hrčky, neviem či sa mi to zdá alebo kde je pravda....zubárovi som nešiel nakoľko ma zuby neboleli ani nič podobné avšak mám pocit že mám napuchnuté ďasná, jeden zub vzadu otmavol a proste celý si to už sám zhoršujem psychicky...je možné aby po jednom páde, po ktorom na druhý deň neostali nejaké bolesti odumreli zuby?
Mŕtve zuby
zubárovi som nešiel nakoľko ma zuby neboleli ani nič podobné
Chlapce, ty mas divnu logiku. K zubarovi nejdes, lebo nemas bolesti. A to ti nedochadza, ze k zubarovi sa ide aj s inymi problemami? Ocividne problemy mas, ale k zubarovi ani za svet. Namiesto toho o nich napises do fora, kde fakt vyriesis velke .... nic.