Kam ist pracovat?

Príspevok v téme: Kam ist pracovat?
Daduska003

ahojte ludkovia ake mate skusenosti s pracou v psa v Trnave, VW v Bratislave myslim napriamo nie cez agenturu? Moze tam aj zena zarobit 500 eur v cistom popripade aj viac ? Ide totiz o to ze od strednej pracujem v jednom mensom podniku za minimalku 360 eur ziadny postup za tie roky ani o euro a to robim na 12tky. Uz to vazne chcem zmenit cim skor tym lepsie prace sa nebojim a nakolko mam len strednu skolu najvacsiu sancu mam asi zarobit u nas vo vyrobe. Len by som chcela vediet viac nie ze niekam nastupim a bude to znova minimalka :( vdaka za odpovede!

WHISPER

keituska..ty pokial ani páru nemáš tak tu nezavádzaj! nezavadzaj...

ja mám známych ktorí pracuju vo VW, aj v PSA...
a ja osobne som minule leto 3mes. robila v samsungu Voderady, no a za taku jednoduchu pracu kde sa človek nepretrha+zadarmo ubytko + stravne listky, je ta mzda 550-590€ !! v čistom, celkom OK:..!
a v čistom! klimatizovanom! prostredí...
v sučasnosti robim za 500€ v prachu, špine, hluku...
no čo je asi lepsie logicky..? jednoznačne samsung.. skoda ze nebyvam tam ,... lebo jedina nevyhoda je ubytovna..
su ludia ktorym to nevadí, ktori vyrastali z mnohopocetnych rodin, mali spolocnu detsku izbu aj 3 surodenci,... no ja som mala vlastnu, nie som zvyknuta,.. + som alergička a vadí mi ked sa nejaka socka ked je 30C horuco večer pred spanim nasprejuje, ze izba smrdi ako drogeria a zle sa mi dycha...

tí čo byvaju v GA, okolie Voderady tym je dobre tam pracovať...

Keituska

WTF? To je aj legalne? To ako si mohla vydrzat ved z toho sa ledva zaplati najom a strava, nechapem. Ludia, prebudte sa a nedajte si srat na hlavu! A ze 900eur vo VW haha:D Mozno tak v Nemecku nie?:D Dievca utekaj za hranice, tu ta nic dobre necaka. Iba ak by si rada robila s Rumunmi ci Srbmi za polovicnu mzdu ako mimo SR tak odporucam Samsung:D

IWillFollowYou

vo VW zarobis urcite aj viac

a myslim, ze aj ako zena v pohode len cez agenturu tam nechod strasne obabravaju o vyplaty :D (aspon co som pocula)

chorecrevo

Poradila by som skusit pracu v zahranici. Uvidis, ze take rozhodnutie nikdy neolutujes a len si budes nakoniec trieskat hlavu o mur, ze preco si tam neodisla skor.

Mesačný princ

marbella - ak by som mohol, tak sa najskôr zamestnám inde a nemám len 200 eur nemyslíš?

Ale aj tak mi je skvele :D

marbella

Mesačný princ, vidíš ako je tebe dobre, len si sedíš doma, rodičia ťa živia a ty len píšeš na toto fórum... takmer v každej téme si napchatý, už sa musíš veľmi nudiť ! Veď sa ty zamestnaj v nejakej automobilke, určite zarobíš viac ako tých 200 eur a snáď sa aj budeš môcť konečne odsťahovať od rodičov, čo povieš ?

Mesačný princ

Kde sú tie časy, keď nejestvovala na Slovensku automobilová výroba.

Všetci teraz pracujme len tam, pretože nič iné Slovensko nepotrebuje...omg Smutno je až človeku z toho

Nech založia popri automobilkách aj stredné a vysoké školy automobilové a všetkých nás tam naženú. To by bolo skvelé pre Slovensko - nezamestnanosť 0