chrbtica, tetánia alebo čo??

Príspevok v téme: chrbtica, tetánia alebo čo??
MM47

Dráha mojich bolestí vyzerá nasledovne.. je prítomny silný tlak zvieravý pocit na hrudnik inak občas bolesti v ruke v predlaktí a nadlaktí.. a bolest lavej lopatky pocit bloku.. CT chbrtice negatívne.. nejaké rady ? na tlak v hrudi sa budím každú noc a potom neviem zaspať.. v poslednej dobe v noci a najma rano velmi bolí aj lavy bok okolo rebier.. cez deň je to lepšie pri rozhybaní, no najmä v noci veľmi akoby stuhne cele to svalstvo tam ale len na tej ľavej polovici.. Mimochodom mám zistenú aj tetániu

Kyfoza

Tiez mam nieco podobne... tlak mam na hrudi niekedy nad zaludkom, tam kde je branica. Takisto sa mi tazko dycha, najdivnejsie na tom su zvuky prelievania a skvrkania v dolnej caszi rebier, tam kde je branica. Nemohli by to byt zvacsene lymf uzliny na hrudniku?

Rtg chrbtice ukazal hyperkyfozu v 6-8th stavci a miernu skoliozu, ortoped vravel ze tento nalez mi nemoze robit tie problemy.
Nejaky napad co by to mohlo byt?
Dakujem

MM4

Stravu som pozmenil, spravil som si detoxikáciu, vynechávam pečivo,sladké,vypražané proste sa snažím jesť v celku zdravo, cvičím každý deň, jedine čo je s toho problém je to sedavé zamestnanie

WHISPER

ked to je po rozhybaní lepšie...logicky to znamená že sa treba zamysliať nad zivotosprávou,.. - strava? zivotny stýl..? práca v sede?
pointa: treba cvičiť!

MM4

No ono to trva uz od septembra 2016 a navstvil som uz aj chiropraktika aj masaze raz za tyzden.. No stale sa toho nemozem zbavit.. Nevyhoda je aj to ze mam sedave zamestnanie.. No po praci doma sa uz snazim vela hybat..

kiddo

Keby som mala rovnaky problem ja, asi by som isla na to cez uvolnovanie prostrednictvom masazi zameranych na odblokovanie chrbtice a uvolnenie oblasti chrbta. Myslim, ze to iste ti navrhuje aj ten prvy prispevok. Zo skusenosti znameho, ktory mal velke problemy, potvrdzujem, ze sa ti moze velmi ulavit od bolesti. A aspon zistis, ci to ma spojitost s chrbticou.