Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Po prvo rande

Príspevok v téme: Po prvo rande
randalka

Ahojte. Dala som si inzerat,lebo ine moznosti zoznamenia sa:nemam. Jeden muz,ktory mi odpisal,mi bol hned sympaticky. Uz z pisania sme si dobre rozumeli. Vymenili sme si fotografie. Dnes sme sa prvy krat stretli. Boli sme na kavu. Odprevadil ma,ale stale som ako keby citila,ze nema o mna zaujem. Ked mi pri luceni povedal,ze si napiseme,tak som si cestou domov este hovorila,naco tuto otrepanu frazu hovoril,ked to nieje pravda. Z domu som mu napisala s vedomim,ze uz je koniec iba tolko,ze mu dakujem za dnesne stretnutie.
On mi odpisal to iste a hned nato,ze nabuduce ked pride skor (docestoval na stretnutie rovno z prace,robi vo Viedni),ze budeme spolu dlhsie.No iba ak chcem?
Naozaj som bola prekvapena,lebo zo stretnutia som mala pocit,ze sa mu proste nepacim. No on mi stale pise,doverne ma oslovuje. Tak som sa ho narovinu opytala,ci som mu sympaticka? Odpisal mi,ze velmi. Ja som mu nato napisala,ze som zo stretnutia nemala ten pocit. A on mi nato,ze praveze naopak. Aj teraz mi stale pise.
Ja len proste neviem,preco mam taky divny pocit,ze som si myslela,ze sa mu proste nepacim,ale reaguje a pise mi uplne inak. Chce sa stretnut. Je to inak muz v strednych rokoch.

randalka

lLily.Ja som uzavretejsia.Komunikovala som s nim,ale oproti nemu,ktoremu vkuse isli usta,som posobila asi ako nema :-) Ja skor pocuvam a sledujem,reagujem.Ked som ho sledovala,tak jeho rec tela mi hovorili,ze nema zaujem.Preto ma zarazilo,ako mi po stretnuti vela pisal,vyvijal iniciativu.Citila som rozpor medzi jeho spravanim a jeho pisanim.Teraz sa uplne odmlcal,co vsak uz aspon chapem.

lLily

aspon ted vidis, ze svojim citakom vzdy ver, bo nikdy nesklamu a nenarhadia ich ziadn eplane reci z druhej strany - ty vies co citis a tak to vzdy aj je nech uz sa to javi akokolvek

lLily

mozno si myslel, ze ten zaujem vzbudi aspon v tebe, co je torchu nelogicke, ale ked uz investoval tolko energie spociatku, tak sa musel na kocni citit vystaveny ako kon - takze si staci len pockat a ono ho to rychlo prejde, ak tam nebol skutocny zaujem

randalka

Ahojte.Dakujem za vase reakcie.Takze som sa v mojich citakoch naozaj nemylila :-) Odvcera sa mi ten muz viac neozval.A to mi po nasom stretnuti stale pisal,az do polnoci.A nebolo to,ze mi iba odpisoval.On vyvijal iniciativu.Naozaj nechapem preco tolko namahy,ked vedel,ze nema zaujem.

Mesačný princ

Ja už tomu nerozumiem, načo máte ústa???

Veď si sa mala pýtať na rande, ale ak si tichučko, ako myška a potom sa spoliehaš na dojmy, tak to je čo povedať :D

Keby som sa takéto niečo dozvedel, že ma po prvom rande preberala žena na fóre, tak by som sa jej už v živote neozval!

lLily

najskor v sebe nema doriesenu minulost ohladom byvalej, takze eventuelne chce nieco zacat s tebou, no vypali to celkom inak, nez chcel...takze to mozes pocitovat dost rozporuplne

s ludmi nedoriesenou minulostou sa neoplati nikdy nic zacinat, bo sa len zbytocne namotas-zamotas a potom sa musis pracne odmotavat, pricom si s tym casom a energiou mohla nalozit ovela produktivnejsie

WHISPER

len mu ty nevypisuj a nemaj sproste otazky... aj to že si mu prva napisala... a riešiš...

stretnuť možeš X-sympatickych a nemusi to znamenať nič...

Jax

A my ti poradime co? My sme tam neboli, nepisali si s nim, netusime o vas vobec nic. Ty ho musis vyspovedat a zistit si vsetko, co chces vediet. Mohol byt unaveny, moze mat blbu mimiku, moze byt problem v tebe a on je uplne v pohode, moze byt seriovy vrah a nabuduce si ta naporcuje. Zistit to musis ty a zistis to od neho.