Ahojte. Dala som si inzerat,lebo ine moznosti zoznamenia sa:nemam. Jeden muz,ktory mi odpisal,mi bol hned sympaticky. Uz z pisania sme si dobre rozumeli. Vymenili sme si fotografie. Dnes sme sa prvy krat stretli. Boli sme na kavu. Odprevadil ma,ale stale som ako keby citila,ze nema o mna zaujem. Ked mi pri luceni povedal,ze si napiseme,tak som si cestou domov este hovorila,naco tuto otrepanu frazu hovoril,ked to nieje pravda. Z domu som mu napisala s vedomim,ze uz je koniec iba tolko,ze mu dakujem za dnesne stretnutie.
On mi odpisal to iste a hned nato,ze nabuduce ked pride skor (docestoval na stretnutie rovno z prace,robi vo Viedni),ze budeme spolu dlhsie.No iba ak chcem?
Naozaj som bola prekvapena,lebo zo stretnutia som mala pocit,ze sa mu proste nepacim. No on mi stale pise,doverne ma oslovuje. Tak som sa ho narovinu opytala,ci som mu sympaticka? Odpisal mi,ze velmi. Ja som mu nato napisala,ze som zo stretnutia nemala ten pocit. A on mi nato,ze praveze naopak. Aj teraz mi stale pise.
Ja len proste neviem,preco mam taky divny pocit,ze som si myslela,ze sa mu proste nepacim,ale reaguje a pise mi uplne inak. Chce sa stretnut. Je to inak muz v strednych rokoch.
Po prvo rande
A odkial ten chalan bol? lebo aj mne pise jeden kazdy den do polnoci co robi vo viedni :D :D :D :D :D :D
Nikdy neodignoruj svoje pocity. Riad sa tym, ako to vnimas. Pocity su pravdivejsie ako to, co sa druhi snazia prezentovat navonok. Vzdy ver viac sebe ako druhym. Ak mas z toho pocit, ze nieco z jeho strany nie je okej a on ti tvrdi, ze vsetko je okej, tak potom to NIE JE okej, pretoze ty to tak citis. Vzdy daj na seba. A urob to, co CITIS, ze urobit chces a mas.
randalka - ak ovládaš neverbálnu komunikáciu, tak sa ti osobne pokloním a môžeš to potom dať aj na net.
Každá ľudská bytosť totiž reaguje inak a nie vždy sú signály také presné, ako by mali byť. Dokonca niekedy chýbajú. Takže po prvom rande nemôžeš vôbec, ale vôbec nič o danom človeku zistiť ak to on sám nedá najavo a ty nečítaš tak, ako to myslí ten druhý.
Ja si myslím, že takéto predčasné závery sú mimo môjho chápania a preto sa k tomuto už nevyjadrím.
A jasné, že to mal rozohrané na viac strán. Bolo by nelogické ak by išiel človek na rande len jeden krát a ak by sa to nepodarilo, ako v tomto prípade tak čo?
Nebláznite :O
Možno tá druhá, s ktorou bol na rande čítala inak. A budú mať spolu kopec detí. Čiže tretie rande už potrebné nebude :)
Pozri, tak ako si sa ty nevedela spýtať na rovinu čo ťa zaujímalo, tak teraz to nevie ani on. Prosto sa prestal ozývať bez toho, aby napísal dôvod. Trošku tiež nerozumiem načo tá iniciatíva po stretku, možno len skúšal čo bude ďalej...neviem. Nikto z nás nečítal vašu komunikáciu, nevieme čo a ako mohol zobrať. Keď sa však niekto odmlčí bez vysvetlenia, tak to ber ako jasný signál, že asi tomu celému chce dať stopku. Inak si to vysvetliť neviem :)
IWillFollowYou.U nas to bolo naopak.On extrovert.Ja introvert.Stretnutie dopadlo dobre.Nebolo trapne ticho.Bavili sme sa uvolnene,normalne.Ako dobry znamy.Len som registrovala neverbalnu komunikaciu unho,rec tela a ta mi hovorila,ze nema o mna zaujem.Ako o zenu.Uz to neriesim.Moje pocity sa iba potvrdili.To je cele.
ja ked som si pisala so tvojim uz terajsim frajerom mala som tiez pocit ze by ma absolutne nechcel a nakoniec z toho vzislo ze sa len hanbil
ak je hanblivejsi prip. intrivert mozno to len nevedel dat najavo
Mesacny princ.Neverbalnu komunikaciu ovladam dost slusne.Doteraz ma vacsinou nesklamala.Preto som hned vedela,ze nema zaujem.Ale ano,mas pravdu.Chyba byva takmer vzdy na obidvoch stranach.
mozno klamal aj sam seba, to sa klamarom stava - nemozu za to, no je to len ich problem
ked to takto skusal na viacere zeny, co neni vobec vynimkou, tak sa mu nedivim - teda tomu spravaniu
Ja si naopak myslím, že za to môže ako on, tak aj ty!
On síce vyvíjal iniciatívu, ale nevedel to robiť takým štýlom, ako si ty ,,očakávala,, a preto sa ti to javilo, ako nezáujem?!
Ja mu fandím, nemá zmysel podľa mňa strácať čas s ľuďmi, ak sa nevedia dorozumievať!
Aj neverbálna komunikácia je fajn. No musí ju človek ovládať.
Jeden pohľad do očí mi úplne stačí. Ale to som ja.
Ja si myslím, že sa Vám obom stalo to najlepšie čo mohlo. Ani jeden z vás nevedel s tým druhým komunikovať, vaše signály išli úplne mimo a nevedeli ste sa na seba naladiť ani neverbálne.
Tak, aj také veci sa stávajú - vlnenie zlyhalo.
A aj schopnosť vnímať.