Mám 17... Na strednej v prvom ročníku som si začala so spolužiakom z vedlajšej triedy. Dovtedy som nikoho nemala a ani sa nebozkávala a on bol môj taký prvý... Pred letom sme sa dali dohromady a to bol ten deň keď sme sa prvý a poslednýkrát bozkávali a boli spolu. Cez prázdniny sme neboli spolu lebo býval veľmi ďaleko (počas školy bol na intráku) a po prázdninách to zaláskovanie z jeho strany opadlo a o pár týždňov som ho videla s inou. Po toľkých krásnych chvíľach pre mňa... Keď mi prvý povedal ako ma ľúbi a prrjavoval ku mne náklonnosti. Pred tým nebol o mňa veľký záujem lebo som bola uzavretá proste taká šedá myška čo sa cez leto pred strednou zmenila ale potom sa to zmenilo a stretla som jehi. Páčil sa mi pol roka kým sme spolu začalu normálne komunikovať vďaka mojím kamarátom... Teraz je to už pol roka čo mi napísal že si nerozumieme a že ho nedokážem pochopiť... Stále mi to je ľúto a nedokážem na neho zabudnúť ale aj napriem tomu ako sa zachoval tak mám krásne spomienky. Je to vlastne normálne že takýto prvý úlet čo sa ani vzťahom nazvať nedá mi tak zlomil srdce?
Neviem ho dostať z hlavy (17)
To sa stáva.
Ria118 si fakt dobrá na to že, máš iba 13, dobre si jej to napísala a pridala vlastnú skúsenosť aj pravopis super :-D nepamätám si už presne aká som bola keď som mala 13, ale myslím že podstatne nerozumnejšia a zmätenejšia ako si ty a čo sa týka chalanov už úplne :-)
No a k teme- áno je to normálne, ako ti to už napísali, takmer každá sme si niečim podobným prešli, neboj, raz to prebolí a nájdeš si lepšieho :-)
povedala by som, ze je to normalne
to, ze ti neitko povie, ze ta lubi aprejavuje naklonnost estne neznaci, ze tomu tak aj ozaj je....to si navzdy zapamataj, bo ludia robia mnozstvo veci z clekom inych dovodov, nez na ake ich ciny maju poukazovat
aky iny dokaz este chces, nez ten, ze tak krato na to si nasiel inu? k tomu netreba ziaden dalsi komentar - tak sa moze zachovat iba obyc. zlaboch bez ohladu na to jak sa predtym spraval a co tvrdil
Áno, je to normálne. :D
No, ja som mala našťastie asi iný prípad trošku...ja mám 13 rokov, vyzerám na 15 teda...:D no a ja som mala za kamoša jedného 9, ktorý sa mi už od začiatku veľmi páčil..najprv som si ho všimla iba na obede na začiatku roka a usmiali sme sa na seba...vtedy mal ešte babu, ale začal sa mi zdraviť a tak...tak to pokračovalo pomaly celý rok, až sme sa dosť zblížili...jeho frajerka sa s ním rozišla(opodstatnene..)a ja som sa s ním zbližovala, lebo keď mal babu(inak veľmi milá baba)tak som si držala odstup, ale on to už preháňal potom.....nakoniec po objímaní, puskách na líčko a chytaní zadku(môjho) som si s ním dala moju prvú pusu, francuzáka rovno...ale vtedy som už vedela, že ho neľúbim, ale nejako ma k tomu dotlačil a nakoniec som aj rada, lebo to už mám za sebou(:D)a nebolo to vôbec nepríjemné...fajn celkom..ale to zachvenie tam chýbalo...záujem z mojej strany však už značne opadol, lebo síce ho mám rada a na také veci ako objímanie atď je super...ale je to strašný sukničkár, čo som vedela aj predtým...a ďalšie negatíva..aj preto sa s ním tá baba rozišla...ja som s ním nechodila, ani frajera som ešte nemala, ale tento bol vždy viac ako kamoš, ale menej ako frajer...neviem, nejako to upadá...aj teraz ide na strednú, tak neviem ako to bude...ale ja by som..aj on...chcela zostať kamoška stále...ale tak neviem ako čo. no uvidím ako to pôjde...:-) ale to ako sa ty cítiš je úplne normálne..keď som doňho bola na začiatku roka asi do pól roka zamilovaná(očarovaná skôr)(možno menej)tak som sa po každom pozdrave či pochvale celá chvela...a keď mi vtedy napísal alebo povedal niečo čo som nechcela počuť, tak ma to sklamalo a prirodzene, že keď toto je tvoja prvá taká láska, tak si to viac berieš...u mňa táto prvá nwm čo...bolo to iné celé...a stále to je iné...:D
ty si uvedom, že keď ťa nechal, tak za to nestojí...lebo nechal TEBA...je načase to predýchať a zasa loviť ...lebo veď v mori je plno rýb...ale bacha na žralokov!...Musíš naňho zabudnúť, aj keď viem, že to nie je také ľahké...ale vyskúšaj toto:zíde z očí, zíde z mysle..pomáha to.
Určite to zvládneš...:-) A ak ešte nemáš chuť sa púšťať do hľadania nových známostí, tak si daj čas a kamarátov predsa môžeš mať veľa...a potom si iba vyberieš. ;-) Veľa šťastia.