Som tehotná???

Príspevok v téme: Som tehotná???
Taja6000

Ahojte, pred dvomi mesiacmi (skoro pred tromi) som mala pohlavny vstyk... par dni po styku som mala menzes ale druhy mesiac mi meskal asi 12-16 dni...bol ale trochu slabši....no to som mohla mat zo stresu lebo sa bojim ze budem tehotna....kvoli tomu ze som sa pohadala s tou osobou s ktorou som mala styk...on sa do mna nevystriekal...ale dost sa bojim...som tehotna aj ked som mala menzes?????....

WHISPER

ked nechceš byť tehotná to je problem použiť antikoncepciu... kedze si dospelá, tak sa očakáva nejaký rozum,
ked pracuješ máš problem TY kupiť kondomy alebo pharmatex čipky ked tvoj nabijak je nezodpovedny keket....?

a kedze je tomu už 3 mesiace... máš problem si kupiť tehotensky test...? dnes to kupiš hocikde v tescu, kauflande....

Tajina

Odpovedam: my sme mali nechraneny styk...ale som si 100% ista ze sa do mna nevystriekal...to si je aj on istý...nemam ale ziadne bolesti nic...mozno len fakt dakedy bluznim....ale aj tak sa bojim len predchvilkou som dokoncila vysoku a som len 5 mesiacov v praci...nedokazala by som teraz pracu opustit kedze nemam peniaze lebo ma opustil priateľ...a praca ma aj dost bavi a na babatko mam este cas...fakt nemam ziadne priznaky...ale tie stresy mam aj tak...