Ahoj, prosím vás chcela by som sa spýtať aký máte názor na rozdielnu inteligenciu vo vzťahu. Môjho priateľa nevzali na školu a mám dosť zlé známky a ja som šľa na školu o rok skôr a mám skvelé výsledky. Nevadí mi to ale niekedy mám zvlášny pocit, skvele si rozumieme ale máme iné ciele, hlavne tie spojené so štúdiom. Myslíte, že to bude v budúcnosti problém?
Ďakujem za odpovede.
Rozdielna inteligencia vo vzťahu
Bohuzial je to po case problem a velky. Teraz ked ste zamilovani a neriesite zivotne situacie to nevadi, ale ked budete riesit zlozitejsie problemy, tak sa budete hadat. Uz len to, ze zlozitejsiemu uradnemu postupu bude jeden rozumiet a druhy nie. Takisto rozne poistky, bankove produkty atd. Budete mat na to rozne nazory, lebo kazdy z vas ma iny rozum a pohlad. Ja to teraz zazivam. Dohodneme sa jedine ak ja totalne ustupim a vykaslem sa na pripadne skody a poviem si, ze ziadna materialna strata nestoji za rozbitie vztahu, ale nie som z toho prilis nadseny :( A to hehovorim o tom, ze ak ideme do spolocnosti a tam niekto povie nejaky vtip, kde sa predpoklada nejaka vseobecna znalost, ze sa niekedy az hanbim. Take relacie ako Nikto nie je dokonaly radsej s nou nepozeram, lebo mi je do zufania. V posteli je ale perfektna, urobi vsetko a uziva si to. Tym mi to strasne kompenzuje. Aj sa o seba stara a je dobre fyzicky vyvinuta. Len sa bojim, ze dokedy to takto vydrzi... :(
Pre ľudí namyslených, neuctivých, s chorým myslením, a to je väčsina vysokoškolákov je ťažké akékoľvek spolužitie s menej vzdelanými .
Ak neviete čo je to Láska tak sa z nikým nedávajte dokopy. Musíte vedieť čím je ten človek pre Vás. Ako ho máte rada , tak ho majte celý život rovnako rada., bezpodmienečne. Potom to bude Láska.