Čafte, všímam si na sebe pri dievčati, ktoré sa mi páči, že keď ju uvidím, poskočí mi srdce, začnem sa červenať, som nervózny...no hrôza. A to mám pomaly 20 rokov. Ako to prekonať? A baby, čo si o takých chalanoch myslíte?
No dačo strašné...
tak ono zavisi aj od toho, ci sa pacis ty jej, bo inak sa klepes zbytocne
No ako ok, ale ktovie či ona to cíti rovnako? Ono, zdravíme sa ale ešte sme sa vôbec nejak nerozprávali, lebo nie je kedy. A ak ju oslovím taký roztrasený, pochybujem, že si povie aké to je zlaté. Predsa len by mal chlap pôsobiť sebavedome.
a myslíš že nič také strašné ako si dal názov na tom nieje
toto je dačo strašné.. takže si vyber ktorú situáciu by si radšej zažíval... tú čo teraz riešiš alebo toto..
www.youtube.com
... a kokceš....a nevieš čo s rukami...a očami miháš sem a tam keď sa s ňou rozprávaš... že?
tak si sa na prvý pohľad zaľúbil.... a máš aj motýliky v bruchu?
vieš... také to šteklenie..
vsak to je laska chlape... preto mas tie pocity.... si zalubeny az po usi...feromony vas k sebe pritahuju.... pust si tuto piesen je ako stvorena pre teba teraz.... :D
www.youtube.com
Adusik90: No tak zlaté to možno je, ale určite ju taký roztrasený osloviť nemôžem. Chápeš, nemôžem byť z niekoho tak namäkko, keď ju ešte sotva poznám.
myslim si ze je to uplne normalne , mozno si zalubeny a pekne to prezivat ..povem ti ze je to pekne , tak si tieto pocity uzivaj , a nehambi sa za nich :)